elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Mamo Igorka -super wiadomosci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam, Julka jest rehabilitowana metodą Bobath, dwa razy w tygodniu. Dodatkowo mam całą instrukcję jak mam ją nosić, przewijać, kąpać, podnosić, przeności itd. Nas na rehabilitacje w grudniu skierował neurolog, na pierwszej wizycie po wyjściu ze szpitala. Wcześniej nie była rehabilitowana ponieważ miała trochę innych problemów tzn, byłyśmy w szpitalu na transfuzji, potem czekałyśmy na wolny termin u Pani doktor rehabilitantki, a potem Julka miała katarek. i tak zlecialy 2 miesiące. Ale w szpitalu nic mi nie mówili o rehablilitacji.Katarzyna jaką metodą mała będzie rechabilitowana?Bo coś chyba nie doczytałam.Wiesz tak się zastanawiam powiedz mi tylko jedno czemu nie mieliście rechabilitacji od początku? Nie miałaś takich zaleceń?Pytam bo co szpital to inaczej podchodzą do tego kiedy i jak maluchy mają mieć rechabilitacje.