reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

reklama
Andzia świetny tort :tak: Sto latek dla Oskarka, zawsze uśmiechniętej buźki, zdrówka i moc całusów od nas :-)

Ja też chciałam taki torcik na 1 urodzinki ale J tak się zbierał, że nie zdążył zamówić :-(

Oskarku sto latek! Zdrówka, samych radosnych i uśmiechniętych dni i... grzecznych rodziców ;-)
Torcik rewelacyjny!!! Jak widać Oskarkowi bardzo się podobał:-)

Witam wszystkie mamy :-)
Ja swoich chłopców urodziłam w 30tyg ciąży z wagą 1770g i 1560g
rozwijaja się bez problemu,szaleją na maxa,nie chorują
przyjmiecie mnie do swojego grona ?

ano pewnie że przyjmiemy , zdradz tajemnice jak panujesz nad łobuziakami bo ja wysiadam , oskar właśnie przechodzio bunt 2 latka a ja chyba kryzys wieku średniego ... : ) :) :)

Witam :-)
moje bliźniaki nie są źli,jeśli można tak powiedzieć o dzieciach :-D
Wychowuję ich sama więc nie mogę sobie pozwolić na żadne fanaberie,jest trochę dyscypliny,trochę luzu jak wszędzie.
Chłopcy nie chorują , dobrze się rozwijają tylko coś jeszcze nie chcą mówić,każdy mi mówi,że będę tęskniła za czasami kiedy nie mówili :tak:

Oskarku kochany, sto lat i zdróweczka tygrysie:)

Torcik rrrewelacyjny! Myślę, że gdybysmy taki Franiowi zrobili, to nie pozwoliłby nikomu nawet palcem dotknąć:tak:

Witaj Aga:-) Ile Twoi chłopcy maja lat/miesięcy?

reklama
Do góry