reklama
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Andzia świetny tort Sto latek dla Oskarka, zawsze uśmiechniętej buźki, zdrówka i moc całusów od nas :-)
Ja też chciałam taki torcik na 1 urodzinki ale J tak się zbierał, że nie zdążył zamówić :-(
Ja też chciałam taki torcik na 1 urodzinki ale J tak się zbierał, że nie zdążył zamówić :-(
Kamea
Fanka BB :)
Oskarku sto latek! Zdrówka, samych radosnych i uśmiechniętych dni i... grzecznych rodziców ;-)
Torcik rewelacyjny!!! Jak widać Oskarkowi bardzo się podobał:-)
Torcik rewelacyjny!!! Jak widać Oskarkowi bardzo się podobał:-)
aga71
Zaciekawiona BB
Witam wszystkie mamy :-)
Ja swoich chłopców urodziłam w 30tyg ciąży z wagą 1770g i 1560g
rozwijaja się bez problemu,szaleją na maxa,nie chorują
przyjmiecie mnie do swojego grona ?
Ja swoich chłopców urodziłam w 30tyg ciąży z wagą 1770g i 1560g
rozwijaja się bez problemu,szaleją na maxa,nie chorują
przyjmiecie mnie do swojego grona ?
aga71
Zaciekawiona BB
Witam :-)
moje bliźniaki nie są źli,jeśli można tak powiedzieć o dzieciach
Wychowuję ich sama więc nie mogę sobie pozwolić na żadne fanaberie,jest trochę dyscypliny,trochę luzu jak wszędzie.
Chłopcy nie chorują , dobrze się rozwijają tylko coś jeszcze nie chcą mówić,każdy mi mówi,że będę tęskniła za czasami kiedy nie mówili
moje bliźniaki nie są źli,jeśli można tak powiedzieć o dzieciach
Wychowuję ich sama więc nie mogę sobie pozwolić na żadne fanaberie,jest trochę dyscypliny,trochę luzu jak wszędzie.
Chłopcy nie chorują , dobrze się rozwijają tylko coś jeszcze nie chcą mówić,każdy mi mówi,że będę tęskniła za czasami kiedy nie mówili
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Oskarku kochany, sto lat i zdróweczka tygrysie
Torcik rrrewelacyjny! Myślę, że gdybysmy taki Franiowi zrobili, to nie pozwoliłby nikomu nawet palcem dotknąć
Witaj Aga:-) Ile Twoi chłopcy maja lat/miesięcy?
Torcik rrrewelacyjny! Myślę, że gdybysmy taki Franiowi zrobili, to nie pozwoliłby nikomu nawet palcem dotknąć
Witaj Aga:-) Ile Twoi chłopcy maja lat/miesięcy?
ELWIRKA 25
Mamuśka
Witam
Ja swoją córkę urodziłam w 36 tyg ciąźy ważyłą 2450g i miała 51cm rozwija sie prawidłowo....
Ja swoją córkę urodziłam w 36 tyg ciąźy ważyłą 2450g i miała 51cm rozwija sie prawidłowo....
reklama
aga71
Zaciekawiona BB
Paweł i Jakub maja 2 latka 2 miesiące i 2 tygodnie
Podziel się: