reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

reklama
Cholera, same niezbyt radosne wieści:-( Franek mi dzisiaj drgał.. A już się cieszyłam że prawie 2 tyg spokoju.. Czy któraś z Was robiła video EEg?
Kunda, mi się udało z rezonansem.. Jakieś dziecko wyskoczyło i okazało się, że Franiu będzie miał za 3 dni badanie (tzn to już było w październiku)

Fajnie, że choć u Kerny dobre wieści:tak:

Kaśka nie dziwie Ci sięwcale....w szpitalach to lepiej nie bywać w ogóle. A małą już dobrze sięma???

mała całkiem ok inhaluję ją bo inaczej ciężko oddycha i ma sapkę
pediatra doradził wyjazd z poznania

i wiecie co starsza też ma astmę ciągle mi się dusi
chyba sie wyprowadzimy na kaszuby narazie do mamy a na miejscu będziemy organizowac coś swojego
zawsze jak tylko tam pojechałam z martynią to jak ręką odjął kaszel i duszności ustępują
tylko obawiam się o dostępność do innych specjalistów
musiałabym na nowo wszystkich szukać ale w Gdańsku

trudna decyzja... ale chyba musimy tak zrobić

na wizytach u psychologa byłam obecna razem z Martynią :tak:

najlepsze jest to że chrzestny Michasi jest rehabilitantem i pracuje z takimi małymi maluszkami więc przy okazji chrzcin odbyliśmy już dodatkowe szkolenie jak ćwiczyć malutką:-)
no i będzie wujek miał nas na oku

no rezonans mam załatwiony w krakowie na koniec lutego ale płace tylko za uspienie wiec sie ciesze jak nie wiem co:-)

dużo mniej zapłącisz??? A chociaż oby cokolwiek mniej to już coś:tak: Super, bardzo się cieszE że już macie załatwioną sprawę:tak:

Witam i ja choć nie wiem na jak długo.U nas zima,że hoho,ale za to grype wymrozi.W piątek jedziemy do dermatologa.Ciekawe co teraz zrobi Julci z tą naroślą na nóżce.Po płynie wszystko zaczeło się łuszczyć.Teraz zostały tylko punkciki pod skórą,Zobaczymy czy pobiorą coś z tego czy nie?

Kerna w katwoeicach chceili 650 za rezonans i 150 za uspienie wiec 800zł bo maja umowe tylko z jednym szpitalem a w krakowie chca tylko 250 zł za uspienie bo fundusz tego nie refunduje...znalazłam tez ze zrobiliby mi bezpłatnie ale rezonans maja zepsuty i trzeba czekac do marca i wtedy moze a mi troche zalezy na czasie

Witam.Dostałam dzisiaj wezwanie na 19 stycznia z Julą na komisje.Mam przywieżć zaświadczenie od plumologa- ale ciekawe jakie bo u nas przyjmuje w Karpaczu i to kolejki są niesamowite my mamy wizyte na czerwiec...Szok.

reklama
Do góry