reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Kunda no faktycznie!!!! Napisz jak dostaneicie okularki jak się do nich synek ma
U nas okazało się ok. Jest małą wada, ale na tyle, że może sie cofnąć i w jego wieku nic szczególnego. Ale lekarz nadal bardzozdziwiony dlaczego te oczka mruży..mam go obserwować i jak co znowu przyjsć a jak nie to na kontrolę jak skończy 3 latka
U nas okazało się ok. Jest małą wada, ale na tyle, że może sie cofnąć i w jego wieku nic szczególnego. Ale lekarz nadal bardzozdziwiony dlaczego te oczka mruży..mam go obserwować i jak co znowu przyjsć a jak nie to na kontrolę jak skończy 3 latka
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
co tu tak pusto
ja wczoraj odebrałam wyniki z eeg Macka i w pisze ze zapis jest nieprawidlowy i nie wiem dlaczego ...dobrze ze z czwartek mam neurologa to mi powie co i jak i co z tym programem co mial miec Maciek
ja wczoraj odebrałam wyniki z eeg Macka i w pisze ze zapis jest nieprawidlowy i nie wiem dlaczego ...dobrze ze z czwartek mam neurologa to mi powie co i jak i co z tym programem co mial miec Maciek
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Kunda, a masz napisane jaki rodzaj nieprawidłowości? Interesuje mnie temat, bo my ostatnio mamy dużo do czynienia z EEG:-(
Okularki Maciusia super:-)
MamoJulici, doszłyście już do siebie?
Mój Franek dziś marudny i śpiący, może dlatego, że wczoraj dostał Synagis? Mamo Julci, czy Twoja mała miała jakieś objawy po synagisie? Po poprzedniej dawce wieczorem zsiniał wokół ust. Wyczytałam w ulotce, w obj nieporządanych, że mogą być kłopoty z oddychaniem.
Okularki Maciusia super:-)
MamoJulici, doszłyście już do siebie?
Mój Franek dziś marudny i śpiący, może dlatego, że wczoraj dostał Synagis? Mamo Julci, czy Twoja mała miała jakieś objawy po synagisie? Po poprzedniej dawce wieczorem zsiniał wokół ust. Wyczytałam w ulotce, w obj nieporządanych, że mogą być kłopoty z oddychaniem.
reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Kunda, wcześniej nie doczytałam tego nigdzie - napisz proszę kilka słów tutaj albo na pocztę, jakie problemy neurologiczne ma Twój Maciuś. U mojego Franka po odłączeniu od aparatury wystąpiły drgawki. 10 tygodni luminalu, odstawienie, znowu wróciły i teraz jesteśmy na etapie badań czy to na tle epileptycznym czy zwykłe mioklonie przysenne.
Podziel się: