reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

Mamo Julci dzięki, uspokoiłaś mnie trochę:tak: Najbardziej to chyba obawiałabym się jakiejś padaczki:szok:
Kunda moja Maja śpi raz dziennie i to w południe. Jeśli trzeba będzie robić to EEG to poproszę żeby właśnie na ten czas jej spania znaleźli wolne terminy. A o tej metodzie to też nic nie słyszałam.
Ja też miałam obawy przed padaczką bo nasze dzieciaczki są nią zagrożone do 6 roku życia- obawa trwa nadal

reklama
My wczoraj bylismy na bilansie 4latka i macio ładnie nadrobił wage i wzrost bo na bilansie 2latka miał 78cm a teraz 102 wiec w normie, musimy isc tylko do kardiologa i neurologai miec nadzieje ze dostaniemy sie na korekcyjna

My wczoraj bylismy na bilansie 4latka i macio ładnie nadrobił wage i wzrost bo na bilansie 2latka miał 78cm a teraz 102 wiec w normie, musimy isc tylko do kardiologa i neurologai miec nadzieje ze dostaniemy sie na korekcyjna
No to rzeczywiscie ladnie nadrobil:tak::tak::tak:Oby tak dalej
Mnie czeka niedlugo bilans szesciolatka i jestesm ciekawa jak nam wyjdzie-przy okazji zwaze dziewczynki i moze przekrocza wkoncu magiczna 8
Powodzenia na pozostalych wizytach:tak::tak::tak:

To tak jak Jula na bilansie 4 latka miała 102cm i 15 kg wagi.Nadrobiła wszystko.Dzwoniłam dzisiaj do Karpacza- na miejsce musimy czekać w granicach 8 miesięcy.Wakacje mamy zapewnione w Karpaczu...

mamo Julci to strasznie długo bedziecie czekac

ja wczoraj wydzwanialm po kariologach bo oczywiscie w szpitalach nie ma juz miejsc na ten rok...mam dosyc NFZ ale udalo mi sie umowic na 20 listopada ciekawe co powiedza na te szmery

reklama
Do góry