reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

reklama
Wiecie jak tak patrze na Gosie i jej rówiesników w zerówce....to dzieci sa rózne...sa dziewczynki o posturze Gosiaka ale i sa o dobra głowe wyzsze....taki urok naszych Maluszków....ale to przeciez nic zlego....powinnysmy byc dumne tak jak pisze MamaJulki....ze z takich Maluszków wyrastają piekne Dzieciaczki ...co z tego ,ze wyglądaja jak szczypiorki....to nasze ukochane i wypieszczone Słoneczka....

Wiecie jak tak patrze na Gosie i jej rówiesników w zerówce....to dzieci sa rózne...sa dziewczynki o posturze Gosiaka ale i sa o dobra głowe wyzsze....taki urok naszych Maluszków....ale to przeciez nic zlego....powinnysmy byc dumne tak jak pisze MamaJulki....ze z takich Maluszków wyrastają piekne Dzieciaczki ...co z tego ,ze wyglądaja jak szczypiorki....to nasze ukochane i wypieszczone Słoneczka....
Ja tez Kochana zgadzam sie z Toba w 100%:tak::tak::tak:

Witam! Melduje że żyjemy:-)Jesteśmy po wizycie u nowej pani neurolog-powiedziała że nie widzi żadnego niedowładu prawostronnego. Fakt Zuzia lepiej posługuje sie lewa reką -byjc moze bedzie leworeczna i cos zostało po niedowladzie ale rehabilitacja i hipoterapia daly efekt:tak::tak::tak:Na nastepnej wizycie porozmawiamy o badaniach. Powiedziała że mozna zbadac co bylo przyczyna wcześniactwa i wylewów-o czym nie miałam pojecia.
Wczoraj mielismy ostatnie badania nerek-cystografie, usg, hormony. Cystografia wyszla dobrze, badania krwi tez. W usg widac złogi. Ale nie wiadomo jakiego rodzaju jest ta kamica i narazie chyba(bo konkretnie w piatek powiedza)trzeba bedzie poczekac az podrosnie i wtedy dobiora specjalna diete. Teraz ma tylko dużo pic:-):-)

Cześc mamuśki.Wczorajszy sen przykro,że maleństwo chore.Moja miała robione testy .Najbardziej uczulona jest na kurz i roztocza.Jutro czeka nas dematolog.Ciekawe co zrobią z jej nóżką,a w poniedziałek laryngolog- alergolog stwierdziła,że Jula ma za dużer migdaly.
Mała ma inchalacje z Pulmicortu no i bierze leki na alergie.Cholera co nam się jeszcze przypałęta?

tj? mówiła w jaki sposób?

mój mały ma mega zapalenie oskrzeli.... nie dość ze mi sie dusi to
i znowu ćwiczenia szlag wziął
no własnie nie mówiła jak ale mamy wizyte 29 grudnia wiec sie dowiem co i jak...
Zuza miała zapalenie oskrzeli i płuc bezobjawowe-tylko wymioty i byłysmy w szpitalu prawie 2tyg. Ale najlepszym sposobem na leczenie oskrzeli są inhalacje z pulmicortu i berodualu. Polecam!!!

reklama
tj? mówiła w jaki sposób?

mój mały ma mega zapalenie oskrzeli.... nie dość ze mi sie dusi to
i znowu ćwiczenia szlag wziął
Zdrowka dla maluszka

Cześc mamuśki.Wczorajszy sen przykro,że maleństwo chore.Moja miała robione testy .Najbardziej uczulona jest na kurz i roztocza.Jutro czeka nas dematolog.Ciekawe co zrobią z jej nóżką,a w poniedziałek laryngolog- alergolog stwierdziła,że Jula ma za dużer migdaly.
Mała ma inchalacje z Pulmicortu no i bierze leki na alergie.Cholera co nam się jeszcze przypałęta?
Oj te alergie:no:My tez sie z nia meczymy:wściekła/y::no::no::no:Wizyte u alergologa mamy 7 grudnia
A te migdalki to beda chcieli Jej wycinac???

Do góry