reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

reklama
Witam!My mamy 3 hipoterapie za soba. Nie jest źle chociaz pod koniec Zuzia troche marudzi. Ale nie tak jak na rehabilitacji na początku;-)Zuzia od wczoraj sie rozgadała -do tej pory tylko baba, tata,mama, a teraz coraz więcej gada z nami po swojemu:-) I wstaje sama z pozycji leżącej do siadu-co prawda nie tak jak powinna ale jednak. Nie wiem czy to wynik hipoterapii - rehabilitantka mówiła na początku że hipoter. przyspieszy mowę.:-):-)
Normalnie ciesze się jak dziecko:-)

Witam i ja choć statnio mam czas tylko wieczorami siadać do kompa.W dzień Jula go okupuje...Dawno mnie tu nie było,ale obiecuję zaglądać tu często.Właśnie wróciliśmy z Niemiec.Urlop super udany,choć Julka bardzo się rozbestwiła- no i mamy troszke problemy ze zdrówkiem .W ciągu 3 miesięcy 2 razy angina.

Drodzy rodzice wcześniaczków,
Ja z małym pytankiem. Czy któreś z Waszych dzieci dostało szczepionkę Synagis na dysplazję oskrzelowo płucną? Chodzi mi o to jak się podaje pozostałe standardowe szczepionki w momencie, kiedy dziecko jest szczepione co miesiąc synagisem?

reklama
Witam drogie mamy! Melduję się po baaardzo ługiej nieobecności:-) . Mam do Was pytanie. Jak jest u Was z drzemkami w dzień??? Michał po długich bojach zasypia w łóżeczku (wcześniej tylko auto lub wózek) ale budzi się z płaczem i potem nie chce spać. Raczej nie od ząbków bo te trzy mu wyszły a nadal miał problemy. Nie wiem co wtedy robić. dziasiaj tak samo. Wyciągnęłam z łóżeczka, ale był tak marudny, że sam nie wiedział co chce i płąkał. Więc go bach do łóżka i po 15min protestów śpi. Może to jest taki bojazliwy wiek??? Sama nie wiem.

Do góry