To naprawdę rzadko się spotyka żeby lekarz sam coś zaproponowałMoja przychodnia dostała akurat te szczepionki z sanepidu i lekarka pomysłała o moich dziewczynkachstwierdziła ze sa malutkie a do tego w grupie ryzyka i ze jak ja sie zdecyduje to nie bedzie problemu:-)
Ale moja lekarka jest poprostu superNawet kosmetyki emolium dostałam gratis te duze butle-emolium i jeszcze jakies inne zebym zobaczyla ktore beda słuzyły moim dziewczynkom
reklama
no to tylko pozazdrościć takiej lekarki. nasza lekarka też jest super i pewnie jakby miała jakieś gratisy to by dała.
my to tylko gazetę za darmo dostaliśmy ;-) no i parę gratisów w szpitalu, ale to pewnie dlatego, że sklep z art. dla dzieci chciał mieć jakiś odpis od podatku ;-)
pozdrawiamy i życzymy zdrówka
my to tylko gazetę za darmo dostaliśmy ;-) no i parę gratisów w szpitalu, ale to pewnie dlatego, że sklep z art. dla dzieci chciał mieć jakiś odpis od podatku ;-)
pozdrawiamy i życzymy zdrówka
DZIEŃDOBRY ja tu 1 raz , a sama niewiem dlaczego , niemam zbytnio czasu nadrabiać wszystkiego bo mój bąbelek to mały djabełek , nawet kiedy śpi lubi być głaskany po rączce wiec czasu u mnie niezawiele ,
niuniek urodził sie w 35 tygodniu , dziś ma już skączone 2 miesiące i jest moim oczkiem w głowie rozwija sie super i w niczym nieodstaje od rówieśników.
a co do szczepień to my właśnie 5 idziemy na skojazoną 220 zł! i rotawirus 399 - masakra a podobno w calej uni europejskiej są to refundowane szczepienia i można wystąpić do funduszu zdrowia o zwrot - tak słyszałam.
niuniek urodził sie w 35 tygodniu , dziś ma już skączone 2 miesiące i jest moim oczkiem w głowie rozwija sie super i w niczym nieodstaje od rówieśników.
a co do szczepień to my właśnie 5 idziemy na skojazoną 220 zł! i rotawirus 399 - masakra a podobno w calej uni europejskiej są to refundowane szczepienia i można wystąpić do funduszu zdrowia o zwrot - tak słyszałam.
Witam! Super że wszystko jest ok.:-) Ja za skojarzoną 150 zł płaciłam a rotawirusy sobie darowaliśmy...DZIEŃDOBRY ja tu 1 raz , a sama niewiem dlaczego , niemam zbytnio czasu nadrabiać wszystkiego bo mój bąbelek to mały djabełek , nawet kiedy śpi lubi być głaskany po rączce wiec czasu u mnie niezawiele ,
grushka
szczęśliwa
my jutro idziemy na kolejne szczepienie. na podstawowe bo nie zdecydowalam sie na jakies dodatkowe...
dzis bylysmy u laryngologa i tak jak myslalam zalecila nam masowanie jezyka,ust i brody.... podobno na dole mała ma za waskie wezidelko a na gorze za szerokie.. albo odwrotnie
za miesiac kontrola wiec zobaczymy ale mowila ze obejdzie sie bez zabiegu wiec nie jest zle.
a na rehabilitacji mała płakała jak nigdy (no chyba jak na vojcie ;-)) w nocy budzila sie kilka razy przez burze a potem nie spała od 6 i moze sie nie wyspała i dlatego.
a! cos dla tych co maja w planach kupic tzw matę do cwiczen dla dzieci: w swiecie dziecka jest 4 elementowa duuza mata za 100zl. taka samą mozna kupic w decathlonie za 70zl
pozdrowionka
dzis bylysmy u laryngologa i tak jak myslalam zalecila nam masowanie jezyka,ust i brody.... podobno na dole mała ma za waskie wezidelko a na gorze za szerokie.. albo odwrotnie
za miesiac kontrola wiec zobaczymy ale mowila ze obejdzie sie bez zabiegu wiec nie jest zle.
a na rehabilitacji mała płakała jak nigdy (no chyba jak na vojcie ;-)) w nocy budzila sie kilka razy przez burze a potem nie spała od 6 i moze sie nie wyspała i dlatego.
a! cos dla tych co maja w planach kupic tzw matę do cwiczen dla dzieci: w swiecie dziecka jest 4 elementowa duuza mata za 100zl. taka samą mozna kupic w decathlonie za 70zl
pozdrowionka
reklama
szcepienia powinny być darmowe i te podstawowe i te rozszeżone wkońcu na coś płacimy skaładki!
mamy skierowanie do audjologa pierwsze słysze o takiej specjalności byłyście z dzieciaczkami na takiej konsultacji?
mamy skierowanie do audjologa pierwsze słysze o takiej specjalności byłyście z dzieciaczkami na takiej konsultacji?
Podziel się: