reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

my dzis zaliczylismy wizyte u urologa rok spokoju wodniczki jeszcze sa ( a mi sie wydawało ze juz sie wchłoneły ) a operacja czekamy i potem zadecydujemy narazie tylko obserwacja:-)

Moje chlopaki tez szybko przesniesli do lozeczka bo Maciusai to w 2 dobie a Adaska to w 3 potem doba w podgrzewanym łozeczku i juz normalne:-) Ale ze mnie sie smieja ze moje dzici to wychodza z zalorzenia ze ciaza trwa 8 miesiecy i sie rodza i szybko dochodza do siebie na tyle ze idziemy do domciu...problemy sa potem

Co do mowy to moje urwisy sa opuznione...ale co tam nadrobia:-)

reklama
Witam dziewczyny. Wlasnie wrocilam od Julci na dzisiejszy dzien okulistka stwierdzila ze jest dobrze i co tydzien beda ja badac. i przybrala wkoncu na wadze wazy 2032 :)). pozdrawiam wszystkich

Olagosior - jak ja jeździłam z Amelką do okulisty w Centrum Zdrowia Dziecka to najpierw było ok a za dwa tygodnie coś im się nie podobało i wtedy babka powiedziała, że są dzieciaki które muszą badać codziennie albo co dwa dni więc skoro u Julki jest poprawa na tyle, że dopiero za tydzień chcą sprawdzić, to trzeba się cieszyć. A jak już tak ładnie waży to zobaczysz zaraz wyjdzie do domku ;-) wszystkiego dobrego trzymam za Was kciuki!!!

Wchodzisz na tronek z ktorej chcesz zrobiuc suwaczek a potem tutaj w profil i odpowiedni kod wklejasz w miejszcze gdzie jest podpis

reklama
Witam się ...i pozdrawiam wszystkie Wczesniakowe Mamusie......zaznaczam swoja obecnośc zyczac Wam i Waszym Skarbom duzo duzo zdrówka......
Witaj Kochana:tak::tak::tak:Fajnie ze zagładłas do nas:tak::tak::tak:

OLOGASIOR
Mozesz kliknac na suwaczek ktorejs z nas i automatycznie wejdziesz na strone z suwaczkami:tak:Tam masz krok po kroku opisane jak sie taki suwaczek robi:tak:Jak skopiujesz odpowiedni kod to musisz go wkleic w ustawieniach i bedziesz miala sliczny suwaczek;-):-)

Do góry