reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

Mam kod do wklejenia suwaczka ale nie wiem co dalej nie wiem gdzie wstawić go w profilu-szlag mnie trafia, może mnie któraś z Was poprowadzić??:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

edith_d super wieści. U Zuzi nic sie nie wchłania a ma już rok, ale na szczęście się nie rozszerza...

reklama
Mam kod do wklejenia suwaczka ale nie wiem co dalej nie wiem gdzie wstawić go w profilu-szlag mnie trafia, może mnie któraś z Was poprowadzić??:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

edith_d super wieści. U Zuzi nic sie nie wchłania a ma już rok, ale na szczęście się nie rozszerza...
W ustawieniach w edytuj sygnature:tak::tak::tak:

Edith suuuper wiadomość, naprawdę się cieszę!!! A Ty nigdy nie wyrzucaj sobie że coś robisz nie tak tylko innym że cię pouczają, koniec kropka!!! ;-)

Witam mamuśki po kilkudniowej nieobecności.No u mnie coraz lepiej.Jeszcze tylko 1 czerwca kontrola i chyba 1 kula idzie na bok.W ostatni wekend byliśmy w Kołobrzegu.Było super.Troche się odstresowałam po przeżyciach ostatniego okresu.Jula nabrała opalenizny i nowych sił do rozrabiania.
Witam nowe mamuśki.

Witam po dłuższej nieobecnosci....mam nadzieję,ze mi wybaczycie....ale odpuszczam sobie ostatnio bb....tak dla dobra własnej psychiki...jakos jest mi ciezko czytac o Maluszkach gdy moje "uleciały" do Nieba....mam cicha nadzieje,ze zrozumiecie....
Narazie dochodzę do siebie po zabiegu...w tym tygodniu mielismy wielkie ganianie po specjalistach....okulista....oczywiscie jak co roku badania nie udało się wykonac bo Gosia jak zwykle nie powiedziała ani słowa i się rozpłakała....,neonatolog,psycholog-dostalismy zaproszenie ze szpitala gdzie Gosia się urodziła......czekam teraz na opinie...a w sobote mamy wizyte u kardiologa.....we wtorek musze isc do szpitala po wynik histopatologiczny potem na kontrole do gina....i wiecie powiem Wam ze mam juz dosc tych wszystkich lekarzy.....
Pozdrawiam Was wszystkich bardzo ciepło.....i zycze Waszym Dzieciaczkom duzo sił i zdrówka......
Mamo Julci.....ciesze się ze wracasz do zdrowia.....

Agnieszko bardzo współczuję tego wszystkiego,ale wiedz,że czas leczy rany ,a po burzy wychodzi słoneczko - tego ci życze z całego serca.

reklama
AGNIESZKO
Ja Cie rozumiem doskonale.Zycze Tobie zebys jak najszybciej sie pozbierała-jesli wogole mozna sie pozbierac po takiej stracie:no:
Wspolczuje Tobie ciagłego biegania po lekarzach bo to nic przyjemnego:no:
Jednak moze cos sie wyjasni
Ciesze sie bardzo ze do nas zajrzałas:tak::tak::tak:
Wszystkie jestesmy z Wami:-):tak::tak::tak:

Do góry