reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

czesc mamuski. u nas popoludniowa drzemka wiec mam chwile dla siebie. maly strasznie marudny bo ma goraczke. ale nurofen pomaga i czekam na poprawe po antybiotyku. pogoda u nas super i az szkoda ze nie moge wyjsc z nim na spacer. no ale zdrowko wazniejsze.
Teresiatko - oby wszystko bylo ok, trzymamy kciuki!!:tak:

reklama
no czekam na informacje z niecierpliwością!!! Kurcze kciuki zaciśnięte i nie mam jak obiadku ugotować;-)

Dowkila....no faktycznie mamy tak samo "duze" dzieciątka....hihi....rzeczywiście czeka nas rozpoczęcie roku szkolnego...ja niestety jeszcze nie wiem gdzie poślę Gosię...bo dotychczasowo jestem z nia w domu......a właściwie to czekam na jakies zawiadomienie "od góry"...bo nie wiem co oni wkońcu postanowią....martwi mnie to wszystko...ale cóz....zycie...
Teresiątko...czekamy na wiesci...kciuki zaciśnięte kochana.....
Pozdrawiam Wszystkie i uciekam......
Zdrówka.....

Witam przepraszam ze wczoraj sie nie odezwalam ale padlam jak kawka.Generalnie jest bez zmian:tak::tak::tak::tak:nawet lekarz zaproponowal mi wizyte za dwa tygodnie a nie jak do tej pory co tydzien :-D:-D:-D,ale zwolnienie mam do srody wiec w piatek ponowna wizyta .Adasiek na cale szczescie odwrocil sie glowka i tym oto sposobem mamy 25+1:-D:-D:-D

Teresiatko to super ze sklad bez zmian, oby tak dalej!:-)
u nas niestety lekki stresiol bo maly ma chyba przepukline - tak sie nam wydaje. wczesniej mial wodniaki ale znikly. a teraz znowu cos sie pojawilo, zobaczymy co powie lekarz.
czy ktoras z mam miala problem z przepuklina pachwinowa lub mosznowa?

TERASIATKO to może oznaczać ze choć troszke jest lepiej?? skoro za dwatyg...:confused: moze jakies postepy widzi, nic nie mowil??:blink:
EFIKA no ja Ci tu nic nie pomoge...:-(

Witam przepraszam ze wczoraj sie nie odezwalam ale padlam jak kawka.Generalnie jest bez zmian:tak::tak::tak::tak:nawet lekarz zaproponowal mi wizyte za dwa tygodnie a nie jak do tej pory co tydzien :-D:-D:-D,ale zwolnienie mam do srody wiec w piatek ponowna wizyta .Adasiek na cale szczescie odwrocil sie glowka i tym oto sposobem mamy 25+1:-D:-D:-D

Super:tak::tak::tak:No ale nadal informuj nas na biezaco;-)
Trzymam kciuki;-):tak:Oby tak dalej:-)

EFIKA:-)Ja rowniez nie mialam nic takiego,wiec nie pomoge:no:Ale mam nadzieje ze wszystko bedzie oki.Trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
Ja niczego wiecej nie pragne jak urodzic chociaz w 36 tyg i przytulic malenstwo do siebie a nie patrzenie na inkubator i zycie w niepewnosci:no:,juz raz to przechodzilam i nigdy wiecej.Musi byc dobrze :tak::tak::tak:-Wiara potrafi czynic cuda

Do góry