Ja pralam rzeczy mojej córki w Jelpie i dostała uczulenia, wiec była akcja płatki mydlane do czasu jak kupiliśmy persila z niemiec, czyli oryginalnego. wszystkie kłopoty sie skończyły, a rzeczy zachowuja kolory. cena jest taka se za 10 kg okolo 56zł. zla warto
reklama
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Widzę, że chwalicie Vizir sensative ale od kiedy można go używać ile musi miec miesiacy dziecko albo ile lat? I Ile on kosztuje 3kg?
Płock-Asia pisze:Widzę, że chwalicie Vizir sensative ale od kiedy można go używać ile musi miec miesiacy dziecko albo ile lat? I Ile on kosztuje 3kg?
z cenami różnie... ostatnio widziałam w poznańskim Realu cenę promocyjną 12,99 zł, ale to dlatego, że wprowadzali nową wersję "skoncentrowaną" - to co reklamują w TV, że z proszku 3 kg robi sie 2 kg, bo niby bardziej skoncentrowany i można go mniej sypać
przeciętnie promocje opiewają na 16,99 zł a dotychczasowa cena normalna to 19,99 zł
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Wiecie może od kiedy ten vizir sensative można używać na dzieciecych ubrankach. Ile musi mieć latek albo miesiacy? A dzidziuś to pachnie czy tak samo jak Jelp jest bezapachowy?
reklama
Podziel się: