reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dziecięce proszki do prania

Ja pralam rzeczy mojej córki w Jelpie i dostała uczulenia, wiec była akcja płatki mydlane do czasu jak kupiliśmy persila z niemiec, czyli oryginalnego. wszystkie kłopoty sie skończyły, a rzeczy zachowuja kolory. cena jest taka se za 10 kg okolo 56zł. zla warto

reklama
Ja od dwóch- trzech tygodni uzywam Vizir sensitive a dzis zauwżyłam na skórce małej wysypkę czy to może byc od proszku po tak długim czasie?

Płock-Asia pisze:
Widzę, że chwalicie Vizir sensative ale od kiedy można go używać ile musi miec miesiacy dziecko albo ile lat? I Ile on kosztuje 3kg?

z cenami różnie... ostatnio widziałam w poznańskim Realu cenę promocyjną 12,99 zł, ale to dlatego, że wprowadzali nową wersję "skoncentrowaną" - to co reklamują w TV, że z proszku 3 kg robi sie 2 kg, bo niby bardziej skoncentrowany i można go mniej sypać

przeciętnie promocje opiewają na 16,99 zł a dotychczasowa cena normalna to 19,99 zł

moja dzidzia jak sie urodzila to zaczelam prac jej rzezcy w dzidziusu i w momencie dostala uczulenia,zmienilam na lovelle i sprawdza sie jak trza

a my tylko dzidziuś, li i jedynie :). Nigdy nie prałam w innym proszku, nie miałam takiej potrzeby. dzidziuś się u nas sprawdza bdb

reklama
idę na całość jsorbek :laugh: Ja lubę zapach dzidziusia, pachnie ... dzieciaczkiem, takim maleńkim. no ale są gusta i tak dalej...

Do góry