reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dziecięce proszki do prania

Hmm, co zrobić jak nie ma słońca :-)
Ja przzy pierwszym dziecku prałam w Dzidziusiu, a teraz już wszystko piorę w Vizir Sensitive, czyli od urodzenia Asia ma prane w tym proszku i nic jej nie jest.
Na plamy - ja moczę ciuchy w Vanishu i też nic po nim nie jest moim dzieciom

reklama
A taki;)

SA8™ Spray przed praniem
catalog

Pre wash usuwa trwałe zabrudzenia, z jakimi nie mogą sobie poradzić proszki do prania bez konieczności namaczania i czyszczenia. Wystarczy spryskać plamę a następnie wyprać. Unikalne połączenie rozpuszczalników i niejonowych związków powierzchniowo czynnych skutecznie czyści kołnierzyki i mankiety, a także plamy z tłuszczu i oleju, tuszu, szminki, oliwy, pasty do butów, sosów. Ma miły, delikatny, cytrusowy zapach.

Hmm, co zrobić jak nie ma słońca :-)
Ja przzy pierwszym dziecku prałam w Dzidziusiu, a teraz już wszystko piorę w Vizir Sensitive, czyli od urodzenia Asia ma prane w tym proszku i nic jej nie jest.
Na plamy - ja moczę ciuchy w Vanishu i też nic po nim nie jest moim dzieciom
ja podobnie:tak:. Po prostu jak się dobrze wypłucze, to co ma uczulić? :confused:najpierw prałam w dzidziusi i płukałam tylko w wodzie, ale szybko przeszłam na "dorosłe" płyny do prania, bo mnie denerwowało podwójne segregowanie pranie:crazy:. Już taka mało cierpliwa jestem:sorry:

malusia u nas jest właściwie w każdym dużym markecie - na pewno w "realu" i w "piotrze i pawle", właściwie nawet osiedlowe drogerie go mają.

Ja już obleciałam wszystkie okoliczne markety (kaufland, carrefour, auchan, rossman) i nigdzie nie ma :no: Miałam przed narodzinami córki ten proszek i ubranka w nim wyprane zanim się urodziła pachną do dziś (A Karolinka ma już 5 miesięcy :-))
Muszę chyba pojechać do sąsiedniego miasta specjalnie po głupi proszek :szok:

u nas do prania ubranek niemowlecych swietnie sprawdzaja sie plyny jelp i lovela, do plukania rowniez jelp i lovela oraz przeslicznie pachnacy dzidzius. wszelkie plamy spieram na biezaco zimna woda z mydlem.

Ja jak jeszcze byłam w ciąży kupiłam proszek Jelp Soft Color Fresh 5,4 kg? wyprałam w nim wszystkie ubranka jakie mialam przygotowane dla malucha a miał ich baaaardzo duzo i powiem wam że jeszcze go mam na 10 prań? jest bardzo wydajny i dobrze wypiera:) cena jest odstraszająca co prawda ale jak na tak długo wystarcza to warto:)

reklama
Do góry