reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dziecięce proszki do prania

reklama
Witam dziewczyny,

Jestem po raz pierwszy na tym forum :)
Mam pytanie ostatnio wyprałam ubranka dla naszego maluszka w Loveli ( ale była to próbka którą dostałam )
Zachęcona waszymy postami zastanawiam się nad kupnem "dzidziusia" ale zastanawiam się czy nie zaszkodzę maluszkowi zmianą proszku.
Co myślicie ?

Pozdrawiam ciepło.

Nie zaszkodzisz- to są proszki i płyny typowo dzieciece więc przeznaczone do wrażliwej skory.

Ja również piorę w proszku "Lovela" i bardzo sobie chwalę,ale niedługo kończą mi się zapasy,które zrobiłam w ciąży(ech te promocje ;-);-);-)) i zamierzam spróbować właśnie zacząć prać w "Vizirze",bo słyszałam,że dzieciaczki dobrze go tolerują :tak::tak::tak:.Zobaczymy :-):-):-).

ja piore w dzidzius ale nie wszystkie ciuszki mi dopiera zostja plamki zwlaszcza po zupkach. W jakiej temperaturze pierzecie ciuszki. Mam pytanie od jakiego wieku dziecka pierzecie w vizyrze sensitiv

dziewczyny aby zeszły plamy po marchewce to należy powiesić ubranko centralnie na słońce, gwarantuję ze 100% plam zniknie bez śladu

reklama
Do góry