reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dziecięce proszki do prania

Ja polecam proszek JELP 2w1(to jest proszek a w nim już płyn do płukania tkanin)fakt 2 kg kosztje 30 zl.dodatkowa zaleta tego proszku jest hipoalergiczny co też jest łagodny dla skóry i ma atest matki i dziecka i jeszcze jedno czy to kolory mocne czy nie prałam wszystkie razem tzn białe z kolorowymi a dlatego bo białych to za dużo nie miałam i wogóle niefarbują ciuszki po tym proszku no chyba że mam takie super ciuszki ze nie farbują ale nawet granatowe czerwone czy to jeansy czy bluze wszystko razem z białymi bodami nawet:-) i ja zawsze go używałam do teraz tzn.od miesiąca piore w naszych proszkach REX,BRYZA i jest ok a dlatego teraz bo synek juz starszy co biega tu i tam co nienadążam z praniem a z tym proszkem dlatego mam na moje męża i synka ubrania jeden proszek do koloru i białych:tak::-)

reklama
Ja też używam proszku Jelp Soft 2w1 do koloru (za 5,4 kg płacę ok.60 zł), ale i tak dodatkowo stosuję płyn do płukania Jelp Sensitive.
Tak samo, jak patrysia86 piorę ubranka białe razem z kolorowymi i jeszcze nigdy żaden z ciuszków mi nie zafarbował :-):tak:.
Natomiast nasze ubrania, zarówno białe, jak i kolorowe, piorę w proszku Rex lub Bryza do koloru :tak:.

Ostatnia edycja:
U nas Dzidzius jest jak jestemy w Polsce lubie go bo ubranka tak slicznie po nim pachną:tak: .. i nie uczulił Julki .. I JELP troszke drogi ale u nas sprawdza się super do tego wybiela ubranka...Z płynów to albo Jelp nie raz Silan sensitive...;-) a jak jest u was z tym plukaniem płukacie dodoatkowo czy pierzecie w samym proszku????

Witam wszystkie mamusie. Właśnie przed chwilą się zalogowałam po to by napisać że zadzieram kiecę i lecę... no dobra tocze się do Reala po Dzidziusia :) Mam nadzieję że nie uczuli mojego Maluszka. Dam znać jaka rekacja na proszek.... jak tylko Maluszek opuści brzuszek :)

ja kupiłam płyn do prania -właśnie dzidziuś i bałam sie co o nim przeczytam
ale widze pozytywy-bardzo sie ciesze-popiore sobie ciuszki a jak sie rozpakuje to sie dowiem czy moja niunia też go toleruje:-)

płyn do prania dzidziuś pierze dobrze, za to w przeciwieństwie do proszku ma okropny zapach, kupiłam go tylko raz i nie miałam ochoty na powtórkę

Ja również polecam Lovelę i na dziusia też nie narzekam, za to nigdy więcej nie wypiore małej ciuszków w JELPIE!!! raz,że nie dopiera a po drugie mała dostała od niego uczelenie.

reklama
Do góry