reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dziecięce proszki do prania

reklama
Ja prałam w jelpie, bo nie wiem dlaczego ale zapach loveli mnie odrzuca. I tak wszytkie proszki dla dzieci, to jest pic na wode, bo one w zasadzie prawie niczego nie dopieraja, a juz o np plamach po sloiczkach z marchewki to mozna zapomniec ;-) w kazdym razie jelp ;-)

Ja polecam także Dzidziusia, ładnie pachnie, bardzo ładnie pierze i nie uczula, mój syn ma bardzo delikatną skórę i wszystko było ok.

a my kupujemy proszki ktore nam znajomi z niemiec przywoza. sa lepsze i mniej ich idzie.
tak samo plyny do plukania. jakos niewierzylismy w to ze niemieckie sa lepsze ale jednak to prawda...

Ja używałem proszek z Loveli i problemów nie było. Słyszałem o Dzidziusiu lecz nie miałem szczęścia go nigdy kupić.
Obecnie piorę już normalnym proszkiem bo dziecko się już przyzwyczaiło (kontakt z ubraniami dorosłych).

Hej dziewczyny ja właśnie też dzis kupiłam dzidziusia proszek bo mały sie urodzi pod koniec października a musze poprac wszystko;)mam nadzieje,że bede zadowlona z proszku :)aaa słyszałam,że płyn do płukania to dobry jest JElp co sądzicie??b wiem,że dzidziuś też jest ale nie słyszałam opini na ten temat.Chociaz niektórzy płukają w normalnym płynie np Lenor i nic sie nie dzieje.Pozdrawiam Was Mamuśki :)

reklama
dzidzius proszek jak najbardziej sie sprawdził u mnie a do płukania miałam białe cocollino cudny zapach pozdrawiam:)

Do góry