reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dziecięce proszki do prania

reklama
A ja osobiście nie wierzę w delikatność tych wszystkich dziecięcych proszków. Od samego początku używaliśmy białego jelenia- płynu do prania. Zarówno do rzeczy małej jak i naszych używamy go w dalszym ciągu. To płyn hipoalergiczny więc myślę, że nawet o niebo lepszy o tych wszystkich "dziecięcych".

Ja również polecam Dzidziusia, prałam w nim rok, może 1.5 roku. Polecam, bardzo fajny zapach. Do płukania używała Jelp z różową nakrętką. Ciuszki pachniały świeżo i przyjemnie. Szczególnie gdy pranie suszyło się na podwórku. Potem przeszłam na Vizira, Persil powoduje u mojej córki wysypkę.

prześledziłam cały wątek i nigdzie nie było wzmianki o proszku GAGA PREMIUM, a widziałam go dziś na półce obok JELPa i LOVELLI - macie z nim jakieś doświadczenia? dziś w tesco widziałam ten proszek, ma cenę niedużo niższą od Lovelli z tego co pamiętam.

moja siostra przy swoim Kubusiu też używała JELP. Mówiła że jest ok

ja mam do tego proszku największe jednak zaufanie. Cena w marketach czasem wydaje się za wysoka dlatego poszłam na sposób i kupuję w sieci Multishop24.pl | Autoryzowany sklep marki JELP | proszki hipoalergiczne wychodzi o wiele taniej a przy promocjach jeszcze lepiej. póki co nie zmienię proszku bo jedno moje dziecko ma dośc spore problemu ze skórą więc wolę nie eksperymentować.

Mi siostra polecała Lovelę dla noworodka. Sama w niej prała i mówiła, że bardzo fajna. Także spróbuję na początku. A kiedy można zacząć prać ubranka dzidziusia w zwykłych proszkach? (takich nie specjalnych dla dzieci?)

reklama
My zaopatrzylismy sie w proszek gaga premium produkowany przez polene dla tesco. Jestesmy z niego bardzo zadowoleni. Ma bardzo delikatny zapach, nie uczula i dobrze pierze, no i jest niedrogi. Do prania dodajemy plynu jelp ;-)

Do góry