gosheek
Fanka BB :)
Ja tez mam zwykla i podaje juz 5 tygodni, codziennie pol lyzeczki do mleczka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie jest tak:
ok 6 -90 ml leka-więcej nie zje.
ok. 8.30 przed snem 90-120ml mleka.
ok. 10.30 deserek 190g.
ok. 13 mleko przed snem ok 90ml.
ok. 14.30 po przebudzeniu zupka mojej roboty tak ok 200ml.
ok. 17 mleko przed snem ok 90ml
ok. 19 tu była kaszka 120ml ale mały ma zatwardzenia wiec aby zobaczyć czy to jest powodem wykluczyliśmy kaszkę z jadłospisu na kilka dni. W zamian zjada 150 mleka
W nocy budzi się o 24 i 3 i zjada 120ml
Chciałam wykluczyc mleko przed spaniem aby zjadał więcej a rzadziej ale nie da rady. Jak nie dostanie to mam sajgon w domu a nawet jak zaśnie bez to śpi zamiast półtorej godziny tylko 30 min a później jest bardzo marudny.
czesto je twoj bobasek, ja to rozumiem bo wiaodmo ze dziekco ustala ale moja lekarka to by cie zbesztala
biszkoptów jeszcze nie próbowałam dawać
a powiedzcie czy wasze dzieci piją herbatkę lub wodę? bo moja nie chce.. czasem tylko raz na pare dni albo jak ma czkawke ale tez nie zawsze