reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzieciaczkowe menu

reklama
je tez zaczne sama gotowac małemu, mam wszystkoz ogródka mamy wiec dam rade, tylko mięsko musiałabym załatwic zdrowsze a nie te sztuczne kurczaki, ale to da się zrobic

też używam kranówy przegotowanej, kiedys wspomniałam o wodzie zywiec, ale ktos tu mi napisała ze kranówa to kranówa a zywiec to żywiec:sorry: wiec juz się nie odzywałam, a dziewczyny zdziwiłybyscie się bardzo, róznicy prawie nie ma, woda jest albo zmineralizowana, albo źródlana co nie znaczy ze dużo rózni sie od kranówki.
to tyle na temat, aha woda z biedronki ta tania jest lesza pod wzgledem minerałów od zywaca, a najlepsza można dosatc w aptece-wtedy to jest woda mineralna, nałeczowianka też jeszcze w miare z tego co pamiętam

Ja też od samego początku używałam kranówki a najlepiej bo ostatnio byliśmy u cioci P. i gdy się dowiedziała że gotujemy kranówkę była wielce zszokowana na nawet można powiedzieć że lekko zbulwersowana bo jej córka swojej małej daję tylko żywca który jest o niebo lepszy od kranówki chyba będę musiała podesłać jej ten artykuł :)

jestem zszokowana:szok:. Ja herbatki robie na kranowie, ale sama zywca pije. A teraz po przeczytaniu tego artykułu chyba przezuce sie na inna wode. Moze gusia ma racje, ze ta z biedronki lepsza -o ile kojarze to oaza i polaris. A cen nie znam bo dawno nie kupowałam, ale na pewno tansze niz zywiec:tak:
A na zywca to kupe kasy wydałam od narodzin małego:wściekła/y::tak:

reklama
Do góry