reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzieciaczkowe menu

reklama
je tez zaczne sama gotowac małemu, mam wszystkoz ogródka mamy wiec dam rade, tylko mięsko musiałabym załatwic zdrowsze a nie te sztuczne kurczaki, ale to da się zrobic

też używam kranówy przegotowanej, kiedys wspomniałam o wodzie zywiec, ale ktos tu mi napisała ze kranówa to kranówa a zywiec to żywiec:sorry: wiec juz się nie odzywałam, a dziewczyny zdziwiłybyscie się bardzo, róznicy prawie nie ma, woda jest albo zmineralizowana, albo źródlana co nie znaczy ze dużo rózni sie od kranówki.
to tyle na temat, aha woda z biedronki ta tania jest lesza pod wzgledem minerałów od zywaca, a najlepsza można dosatc w aptece-wtedy to jest woda mineralna, nałeczowianka też jeszcze w miare z tego co pamiętam

Ja też od samego początku używałam kranówki a najlepiej bo ostatnio byliśmy u cioci P. i gdy się dowiedziała że gotujemy kranówkę była wielce zszokowana na nawet można powiedzieć że lekko zbulwersowana bo jej córka swojej małej daję tylko żywca który jest o niebo lepszy od kranówki chyba będę musiała podesłać jej ten artykuł :)

jestem zszokowana:szok:. Ja herbatki robie na kranowie, ale sama zywca pije. A teraz po przeczytaniu tego artykułu chyba przezuce sie na inna wode. Moze gusia ma racje, ze ta z biedronki lepsza -o ile kojarze to oaza i polaris. A cen nie znam bo dawno nie kupowałam, ale na pewno tansze niz zywiec:tak:
A na zywca to kupe kasy wydałam od narodzin małego:wściekła/y::tak:

reklama
Do góry