reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci z czerwca 2004

reklama
ale tu puchy!!!
ja wchodze codziennie bo nei chcę przegapić urodzin Dawidka:tak:;-):-)
Oliwia była w piatek z przedszkola pobliskim zwierzyńcu:tak:wycieczka nadmuchana ze niby jada do ZOO a w sumie dzieci widziały UWAGA: jelonki, dziki i strusie:baffled:
maż obeicał małej ze jak pojedziemy w lipcu na Ślask (do teściów jak wrócą do Polski) to weźnie ją do wielkiego i prawdziwego ZOO w Chorzowie:-):tak:
Poza tym u nas jest raczej spokojnie.Ja się wzięłam wreszcie za ćwiczenia bo kolejne wesele za dwa tygodnie a ja mam dalej 2,5 kg do wagi sprzed ciąży.. i jeszcze troszke do wagi jaką bym sie zadowoliła:-p
Marcel zachowuje się bardzo różnie ale głównie jest grzecznym i radosnym dzieckiem.Interesuje się już grechotkami i zabawkami przy leżaczku.Zaczyna chwytać i śmieje się w głos jak się do neigo gada:rofl2:

Hej Niekat :-)
No ładnie ci idzie z wagą :tak:. Ja też bardzo szybko zrzuciłam i to jeszcze z plusem co już nie było korzystne dla mnie bo w pewnym momencie zeszłam do 44 kg przy 164 cm wzrostu :baffled:. Co do urodzin Dawidka to będzie miał w niedzielę, ale my będziemy wtedy już w Polsce, wiec mogę się nie odzywać jakiś czas :-). Buziaczki dla twoich słodkich dzieciaczków :tak:

Marcel dzis konczy 3 miesiące:tak:ale to zleciało!!!
mam kilka nowych fotek to wieczorkiem wkleję sie pochwalić:-p;-):-)
Oliwia jeszcze do konca tego tygodnia chodzi do rpzedszkola a potem wakacje:tak:
w neidzielę była zmoimi rodzicami na wsi u babci ale na wpsomnienie mamusi zaraz ise rozmazała że chche wracac do mnie:nerd:jak tak to wygląda to aj nie wiem jak ona wytrzyma dwa tygodnie u mojej siostry na Śląsku:confused:

no pieknie!Ostatni wpis jest mój i to sprzed MIESIACA!!!
Marcel dziś konczy 4 miesiąc!!!
ale jestescie usprawiedliwione bo wakacje i mozecie mieć ograniczony dostep do neta - bo nei wierze ze cudowna nasza pogoda Wam w tym przeszkadza;-)

Hej.

Co u was czerwcóweczki?
U nas wszystko super. Dzieciaki coraz mądrzejsze i coraz większe.
Co u was? Jak tam po bilansie? Wakacjujcie?

My tydzień temu wróciliśmy z wyjazdu:tak:niesttey nic nie wypoczęłam na nim ani mężem sie nie nacieszyłam bo pomagał biedny swoim rodzicom w remoncie a mnie przypadła opieka nad dwócjką naszych i dwócjką dzieci siostry...
moje dzieci tez rosną jak na drożdżach i coraz są bystrzejsze.Oliwia zabija nas trafnymi uwagami we wszytskich kierunkach a Marcel juz próbuje samodzielnych siadów że nie wspomnę i innych jego osiągnięciach bo rpzecież takie maluszki rozwijają się najszybciej:tak:
10.08 chrzcimy Malucha a w nastepujący po tym wydarzeniu poniedziałek niesttey wracam do rpacy:-(strasznie mi sie nie chce ale trzeba:dry:
a na bilansie wstyd się rpzyznać ale jeszcze nie byłyśmy:zawstydzona/y:

Niekat chwal się ile wlezie dzieciaczkami. Miło poczytać. Może jakieś foty pokażesz?
Ciekawe ile ważą i mierzą wasze dzieciaczki, bo Liw urosła sporo, ale nie tyje na szczęście:-)
Dzięki za życzenia dla Liw :tak::-)

reklama
ja dawno nic nei wklejałam to Was teraz zasypię heheheh nie miejcie mi za złe - to tylko raz tak będzie i wiecej juz nie;-)
2008002or6.jpg

moja kuchareczka
2008003ym6.jpg

u cioci na imprezie nie było już miejsca przy stole;)
2008005bt6.jpg

masaż dziąsełek w wykonaniu mojej siostrzenicy
2008018wg4.jpg

Oli artystka
2008022ye9.jpg

w "muchach" Oliwii
2008023ww8.jpg

joł men!
2008024on1.jpg

Blanka waruj!
2008025pb1.jpg

samodzielny
2008027io0.jpg

mmmmarcheweczka jest cool
2008028yt2.jpg

pyycha
2008029ec7.jpg

kocham Malcelka:biggrin2:
2008032ol5.jpg

u chrzestnego jak w fotelu
2008034ys9.jpg

z półrocznym kolegą Kamilem
2008056cm8.jpg

w ZOO sa różne zwietęta:-p
2008057at6.jpg

„mamusiu jakie on ma śmierdzące zęby” – z tej odległości??
2008074zj0.jpg

z tym koniem w aucie wracaliśmy 250 km…
2008082qf9.jpg

hihih z tatusiem
2008084qs4.jpg

siem wstydzem:sorry2:
img0991ko1.jpg

mój mały gryzoń
img1000pg7.jpg

z przyjaciółką
img1003xb3.jpg

mmm dobra stópka
img1012lb2.jpg

buzi buzi z Myszką Mini
img1019yg8.jpg

siad pochyły - ulubiona pozycja młodego czytelnika
img1010wk7.jpg

poranne hhhhej!
przepraszam że tak dużo ale się nazbierało a uwielbiam sie chwalić dzieciakami:sorry2:

Do góry