reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci z czerwca 2004

Witam.

U mnie ciągły brak czasu. Dzieciaki rozrabiają na całego a madralują, że aż strach.
Weekand był pełen atrakcji, potem wkleje foty. Wrzucajcie coś częściej. Uwielbiam oglądać takie śliczne foteczki dzieciaczków.

Co do ratowania w piakownicy, to mały sobie świetnie radził dopóki siostra nie "pomogła":-D

Też bym poszła na imprezkę. Planuję wyjście na rocznice ślubu. Mama nadzieję, że się uda.

Dobranoc kobitki.

reklama
Hej dziewczyny.

Pusto tu. Wrzuciłam nowe fotki i zapraszam was serdecznie.

Scarlet zdjęcie przepiękne, takie rodzinne, wesołe i kolorowe :-). A czy te przedstawienie to na Dzień Matki było?
Ja niewiele pisze bo jakoś natchnienia nie mam :sorry2:. Za 3.5 tygodnia lecę do Polski

scarletsuper fotki:) nie moge sie napatrzeć na te twoje dzieciaczki:-D
u nas Dzień Rodziny w sobote;-)tez popstrykam:sorry2:

DZIŚ 4 URODZINY OLIWII
tort się nie "utopił" (czego bała się Oli) i był okrutnie słodki:tak:na skromnym przyjęciu bylismy tylko my i moim rodzice bo wiekszą imprezke bedzie Oli miała moze w sobotę:happy2:
niestety dostała od dziadków UWAGA metalofon!!!(takie metalowe cymbałki) i teraz nie chce isc spać tylko w nie wali:blink:moi rodzice to melomani a mnie wysłali do szkoły muzycznej więc podejrzewam ze i Oliwie chcę zachęcić do nauki gry.Na razie oczywisćie uderza bardzo przypadkowo ale cos mi się wydaje ze prostych melodii da sie ją nauczyć:tak:już nie moge sie nawet tego doczekać ( chyba jutro wywlekę mój stary keyboard ze strychu:rofl2:bo gitarę to sobię jeszcze odpuszcze heheh)
dzień się konczy - Marcel dogorywa w łozeczku (wyczailiśmy juz że trzeba mu non stopa naciagać żabę - pozytywkę i wtedy po ok 3-5 kursach zasypia snem sprawiedliwego i tak do tej 2.30)
Oliwia chyba nie zamierza dziś w ogóle spać, Łukasz przygotowuje kolejne odcinki Lost do oglądania przed snem a ja nie mogę sie opędzic od wpsomnień sprzed 4 lat...mimo że nie sa najprzyjemnejsze to dominuje wśród nich jedno najważnijsze - pierwszy dotyk ciało do ciała - MOJA CÓRKA:happy2:ehh zrobiłam się na starosc taka sentymentalna....

reklama
Do góry