reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci z czerwca 2004

witaj Mega Mindy - nie problemu przutulaj sie do nas śmiało:tak:jest nas tu niewiele ;-)napisz cos o sobie i swojej córeczce:tak::-)

reklama
Witam nową.

Liw ma zapalenie pojówek. Zaraziła się od Olka, który zaraził się w przedszkolu. Masakra. Jest mocno spuchnięta, oko przekrwione:crazy:
I jeszcze do teg o poszła jej krew z nosa. Ale się przestraszyłam.

Mega Mindy witamy wśród nas:-)
Scarlet to współczuję i tobie i twoim dzieciaczkom. Niech szybko wyzdrowieją :tak:
Niekat dziękuję za ucałowanie synusia ode mnie :-)

Witam nową.

Liw ma zapalenie pojówek. Zaraziła się od Olka, który zaraził się w przedszkolu. Masakra. Jest mocno spuchnięta, oko przekrwione:crazy:
I jeszcze do teg o poszła jej krew z nosa. Ale się przestraszyłam.
moja Oli często to łapie - ma po prostu takie wrażliwe oczy że byle czym zapruszy i muka - ja jej nakłądam dwa razy dziennie na dolną powiekę tuz przy gałce Oxycort A - pomaga.

Witam i dziekuje za przygarniecie:)
Moja corcia nazywa sie Kinga, chodzi do przedszkola i w ogole straszny z niej rozbojnik:) Przedszkole na szczescie bardzo lubi.

Wklejanie fotek to nie moja specjalnosc niestety. Nawet z aparatu na komputer nie umiem ich sciagnac, ale wstyd:baffled: Zazwyczaj malzonek sie tym zajmuje i w rezultacie nigdy tego nie robilam, chyba czas sie przyuczyc:-D

Powiedzcie mi czy Wasze maluszki wymawiaja "R"? Jesli tak, to jakie ono jest?

Mindy - moja Oli wymawia R tylko jak się postara.normalnie mówi coś pomiedzy L a R.Do niedawna nawet T wymawiała jako K i tatus był kakusiem:-DJej czaseem języczek ucieka do podniebienia i dlatego ta mowa jej nie jest jeszcze czysta, ale logopeda powiediząła mi ze z tego wyroście i tylko trzeba ja czasem upominac zeby starala sie mówić wyraxnie a sama nabierze odpowiedniej "ogłady" w mówieniu.:sorry2:

Witam :-)
Mój Dawidek tez nie wymawia R. Zamiast rower mówki lowel ;-)

A my właśnie wróciliśmy ze szkoły, do której zapisałam Dawidka do szkoły :tak:. szkoła szału z wyglądu nie robi, ale cóż. Widzieliśmy klasę w której będzie się uczył. Na koniec maja lub w czerwcu będzie dzień otwarty i wówczas pozna swoją nauczycielkę i pozostałe dzieci z grupy :-). A mi jakoś dziwnie, że mój synuś od września pomyka do szkoły i jeszcze będzie się uczył po angielsku, którego kompletnie nie zna :szok:. Da sobie radę, bo jest z niego mała mądrala, a początki nauki są naprawdę proste. nauka kolorowania, łączenie punkcików, łączenie obrazków na skojarzenia, nauka pojedynczych słówek itp.

reklama
Witam :-)
Mój Dawidek tez nie wymawia R. Zamiast rower mówki lowel ;-)

A my właśnie wróciliśmy ze szkoły, do której zapisałam Dawidka do szkoły :tak:. szkoła szału z wyglądu nie robi, ale cóż. Widzieliśmy klasę w której będzie się uczył. Na koniec maja lub w czerwcu będzie dzień otwarty i wówczas pozna swoją nauczycielkę i pozostałe dzieci z grupy :-). A mi jakoś dziwnie, że mój synuś od września pomyka do szkoły i jeszcze będzie się uczył po angielsku, którego kompletnie nie zna :szok:. Da sobie radę, bo jest z niego mała mądrala, a początki nauki są naprawdę proste. nauka kolorowania, łączenie punkcików, łączenie obrazków na skojarzenia, nauka pojedynczych słówek itp.
Rany! Już do szkoły??!!Jak sobie uswiadamiam ze nasze dzieci sa w jednym wieku to nie mogę sobie wyobrazić zeby Oli juz do szkoły szła:sorry2:na razie awansowała z grupy Maluszków do grupy 5-latków:-)i od wrzesnia już bedzie w nowej sali itp - ale nadal w przedszkolu:blink:

Do góry