reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci z czerwca 2004

reklama
Scarlet Niekat miała zdaje się w poniedziałek jechać do szpitala, więc pewnie już wywołali poród. No chyba, ze się mylę. czekamy na wieści.
U nas piękne słoneczko, więc zmykam na spacerek

witamy:)tak tak juz we dwoje:tak:Marcelek urodził się w Iwlekanocny Poniediałek o 21.50.ważył 3500 i 57 cm zdrowiutki i kochaniutki.Poród miałam w mairę lekki.Trwał 6,5 h czyli dokładnie połowę którecj niz poprzedni.Nie nacieli mnie ani nie pekłam więc jestem teraz juz super mobilna:laugh2:Oliwia się cieszy z brata a jej głaskanie po policzku uspokaja małego w czarodziejski sposób:sorry2:ooo własnie woła o mleczko wiec lecę:sorry2:buziaki

witamy:)tak tak juz we dwoje:tak:Marcelek urodził się w Iwlekanocny Poniediałek o 21.50.ważył 3500 i 57 cm zdrowiutki i kochaniutki.Poród miałam w mairę lekki.Trwał 6,5 h czyli dokładnie połowę którecj niz poprzedni.Nie nacieli mnie ani nie pekłam więc jestem teraz juz super mobilna:laugh2:Oliwia się cieszy z brata a jej głaskanie po policzku uspokaja małego w czarodziejski sposób:sorry2:ooo własnie woła o mleczko wiec lecę:sorry2:buziaki

Niekat wspaniałe wieści :-). GRATULUJĘ dobrego porodu, wspaniałego synka i cudnej siostrzyczki dla niego. Oby tak dalej :tak:

introduce - moj Synek:sorry2:
marcelekzy2.jpg

Marcelek jest bardzo spokojny i cały czas prawie spi.oliwia jest nim zachwycona ale bez przesady i głównie go nie zauważa (moze dlatego ze nie daje się nam we znaki na razie)ale jak już płącze to Oli bardzo to przezywa.przy kąpieli prawie ze chodzi po ścianach bo sie martwi ze marcelka boli pepuszek:sorry2:
czyli generaslnie na razie jest super.oli pomaga jak moze a jak nie pomaga to nie przeszkadza;-)oboje dbamy o to zeby nie czuła sie mniej wazna od brata i chyba na razie nam to wych:laugh2:odzi

Marcelek jest bardzo spokojny i cały czas prawie spi.oliwia jest nim zachwycona ale bez przesady i głównie go nie zauważa (moze dlatego ze nie daje się nam we znaki na razie)ale jak już płącze to Oli bardzo to przezywa.przy kąpieli prawie ze chodzi po ścianach bo sie martwi ze marcelka boli pepuszek:sorry2:
czyli generaslnie na razie jest super.oli pomaga jak moze a jak nie pomaga to nie przeszkadza;-)oboje dbamy o to zeby nie czuła sie mniej wazna od brata i chyba na razie nam to wych:laugh2:odzi

To oby tak dalej :-). Wielkie gartki za super poczatek :tak:

reklama
Do góry