reklama
Majka nie nasladuje odglosow zwierzat i nie pokazuje czesci ciala, na razie odkryla frajde chodzenia, coraz czesciej probuje jesc sama i mnie karmi, spiewa, tanczy, mowi duzo, ale po swojemu i prawie caly czas sie cieszy i bije brawo. Ma manie otwierania i zamykania drzwi, wywalania wszystkiego z szafek i wogole ciekawska jest strasznie :-)
Cytat z Misiako: " ....odkryla frajde chodzenia, coraz czesciej probuje jesc sama i mnie karmi, spiewa, tanczy, mowi duzo, ale po swojemu i prawie caly czas sie cieszy i bije brawo. Ma manie otwierania i zamykania drzwi, wywalania wszystkiego z szafek i wogole ciekawska jest strasznie..." Krzyś chyba znalaż bratnią duszę...we dwójkę z Majką, ale nie swoją, tworzyliby pirounująco-wybuchowo-dewastującą mieszankę :0
a trójkącik moze byc???? Jakbyscie o moim wszedobylskim pisałyCytat z Misiako: " ....odkryla frajde chodzenia, coraz czesciej probuje jesc sama i mnie karmi, spiewa, tanczy, mowi duzo, ale po swojemu i prawie caly czas sie cieszy i bije brawo. Ma manie otwierania i zamykania drzwi, wywalania wszystkiego z szafek i wogole ciekawska jest strasznie..." Krzyś chyba znalaż bratnią duszę...we dwójkę z Majką, ale nie swoją, tworzyliby pirounująco-wybuchowo-dewastującą mieszankę :0
a trójkącik moze byc???? Jakbyscie o moim wszedobylskim pisały
byle nie u mnie w domu ;-)
Może będzie okazja to sprawdzic u mnie na parapetówie??byle nie u mnie w domu ;-)
Może będzie okazja to sprawdzic u mnie na parapetówie??
my tam sie piszemy, Majka uwielbia zwiedzac nowe katy i robic balagan, takze optymalnym rozwiazaniem jest zaproszenie w gole sciany przed malowaniem scian
reklama
my tam sie piszemy, Majka uwielbia zwiedzac nowe katy i robic balagan, takze optymalnym rozwiazaniem jest zaproszenie w gole sciany przed malowaniem scian
Taki mam zamiar
Podziel się: