reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
nie lubie czytać o chorych maluszkach - NIECH NASZE KOCHANE MALEŃSTAWA NIE CHORUJĄ !
To moje życzenie na święta :)

Moja mała już całkiem wyzdrowiała...ale ze spacerami jeszcze nie szalejemy. Paskudna pogoda na dworze. W czasie choroby schudła mocno....ale teraz to już chyba z 2 razy nadrobiła ;D ;D ;D Jest co 2 godziny głodna :laugh: Daje jej 150 mleka na jedno posiedzenie bo wiecej nie chce...ale po 2 godzinach krzyczy z głodu. Musze ją przestawić aby zaczęła 200 jeść :p

Antkowy tez juz prawie zdrowy ;D
ale rymuje ::)
Dzisiaj ostatnia dawka antybiotyku, ale ze spacerkami poczekam jeszcze do konca tygodnia.
Wybierzemy sie w niedziele nad zatoke...i znow porobie zdjecia nad woda cobyscie nie zapomnialy ze mam takie piekne widoki w miescie ;D ;D

w nocy lekko sie wybudzal, ale maz zdarzyl zatkac buzialka smokiem zeby sie zaden glos nie wydobyl ;D ;D

Ooohoo wlasnie go slysze !! Ale na szczescie Dla mnie i meza nieszczscie, mnie tam niema a on jest ::)
btw. Ja suedze u gory a mezus z malym na dole ;)

Strasznie sie ciesze, ze bobaski juz zdrowieja ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Trzeba wypedzic te chorubska daleko, zeby juz nie atakowaly !!!!!!!!!!!!!

Dziewczynki mam pytanko.
Jak usypiacie swoje pociechy??

Bo ja moja jak narazie na rekach. Przewaznie zasypia jak je ;D niekiedy jej sie zdazy samej w lozeczku ale to sporadyczne przypadki ;) Slyszalam, ze teraz powinno sie uczyc dziecko usypiac samo bo potem moze byc zapozno. No ja jak narazie nie widze takiej mozliwosci chyba, ze nie bedzie juz na cycu ??? ???

martusia Olaf zasypia sam w łóżeczku i wieczirem i w dzień, tak mu sie już kojarzy, że najpierw butla a potem do łóżeczka i zasypia gaworząc sobie.

reklama
Kamila zasypia sama w łóżeczku :)

w dzięń idzie spać po około 2 godz aktywnosci - kładę ją do łóżeczka i śpi - czasem chwilę się pokręci :)

wieczorem - po kąpaniu i jedzeniu odkładam do łóżeczka i też śpi :)

Do góry