reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Antka choroba powoli dobiega konca.
wczoraj jeszcze zaczal katarzyc, ale juz dzis widze poprawe. Nos suchy.
Tylko ma jadlowstret, herbatkowstret i jak widzi lyzeczke z antybiotykiem to wpada w szal ;D
Je co 6-8godzin i juz niechce tak chcetnie pic herbaatki.
No ale sioe nie odwodnil, pieluchy non stop mokre ;)
Tylko czekamy na kupe bo cos nie chce u nas zagoscic ;D

reklama
Anianeczko wiedziałam że Antoś to silny chłopak i meznie zwalczy choróbsko, ;) ;)...

a na kupę nie wiem co poradzić bo sama nie daję sobie rady :(, u Julki tez po antybiotyku wszystko się poprzewracało, nie robiła kupy kilka dni (podaweałąm jej wszystko co tylko mogłam, w końcu pomógł soczek jabłkowo miętowy z bobovity), jak w końcu wczoraj zaczęła robić te kupy to po trzy dziennie, ale takie wielkie że jest po kark wymazana w tym g..., ja nie nadążam z praniem, kąpaniem jej, a ona sie tylko cieszy :mad: :mad: :mad: wogóle daje mi popalić ostatnimi czasy tak, ze miałąm ochotę ja dzis w nocy rozszarpać ( o 3 się obudziła i chciała się bawić, a usnęła dopiero o 6.15 :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:)

Luleczka pisze:
Anianeczko wiedziałam że Antoś to silny chłopak i meznie zwalczy choróbsko, ;) ;)...

a na kupę nie wiem co poradzić bo sama nie daję sobie rady :(, u Julki tez po antybiotyku wszystko się poprzewracało, nie robiła kupy kilka dni (podaweałąm jej wszystko co tylko mogłam, w końcu pomógł soczek jabłkowo miętowy z bobovity), jak w końcu wczoraj zaczęła robić te kupy to po trzy dziennie, ale takie wielkie że jest po kark wymazana w tym g..., ja nie nadążam z praniem, kąpaniem jej, a ona sie tylko cieszy  :mad: :mad: :mad: wogóle daje mi popalić ostatnimi czasy tak, ze miałąm ochotę ja dzis w nocy rozszarpać ( o 3 się obudziła i chciała się bawić, a usnęła dopiero o 6.15  :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:)

;D ;D ;D ;D

też chcę czasami Kamę rozszarpac, ale kocham ją strasznie :laugh: ;)

mam to samo, szczególnie o 3 nad ranem gdy się drze w niebo głosy bez szczególnego powodu ;D

U nas odpukac nocki sa do spania :)
Ale przed choroba budzil sie co troche w nocy.
Chociaz nie powinnam narzekac bo spie przy scianie i moj mezulek musi wstawac, ja go tylko budze do wstawania ;D ;D

beatka pisze:
Majka dziś spała od 22.30 do 10  ::) więc się wyspaliśmy  ;)

WOW no to niezle ::)

Antek juz kimal od 20.00 ale o 24.00 pobudka na antybiotyk :(
No i wtedy z przerazeniem zobaczylam, ze bierze sie za zabawki ktore zapomnialam sciagnac z palaka. ;D
Na szczescie pobawil sie 10 min. i usnal :p ;D

Kama od 2 mies. przesypiała całe noce. zdarzały się kryzysy, ale szybko mijały. teraz coś się dzieje i niunia budzi się co chwilę. mamy dość. obstawiamy zęby :(

reklama
Nie chce zapeszac, ale Antonio chyba zdrowieje ;D :laugh:
Jest zupelnie inny niz ostatnie kilka dni. 8)
Wrocil mu humor, zjadl o 12.00 mliko i nawet zbytnio nie grymasil przy nim. ::)
Tylko teraz spi, a ja za 15 min. powinnam poczestowac go antybiotykiem ::)
hmmm.... no to jego dobry humor szlak trafi ;D ;D

Do góry