reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Antka choroba powoli dobiega konca.
wczoraj jeszcze zaczal katarzyc, ale juz dzis widze poprawe. Nos suchy.
Tylko ma jadlowstret, herbatkowstret i jak widzi lyzeczke z antybiotykiem to wpada w szal ;D
Je co 6-8godzin i juz niechce tak chcetnie pic herbaatki.
No ale sioe nie odwodnil, pieluchy non stop mokre ;)
Tylko czekamy na kupe bo cos nie chce u nas zagoscic ;D

reklama
Anianeczko wiedziałam że Antoś to silny chłopak i meznie zwalczy choróbsko, ;) ;)...

a na kupę nie wiem co poradzić bo sama nie daję sobie rady :(, u Julki tez po antybiotyku wszystko się poprzewracało, nie robiła kupy kilka dni (podaweałąm jej wszystko co tylko mogłam, w końcu pomógł soczek jabłkowo miętowy z bobovity), jak w końcu wczoraj zaczęła robić te kupy to po trzy dziennie, ale takie wielkie że jest po kark wymazana w tym g..., ja nie nadążam z praniem, kąpaniem jej, a ona sie tylko cieszy :mad: :mad: :mad: wogóle daje mi popalić ostatnimi czasy tak, ze miałąm ochotę ja dzis w nocy rozszarpać ( o 3 się obudziła i chciała się bawić, a usnęła dopiero o 6.15 :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:)

Luleczka pisze:
Anianeczko wiedziałam że Antoś to silny chłopak i meznie zwalczy choróbsko, ;) ;)...

a na kupę nie wiem co poradzić bo sama nie daję sobie rady :(, u Julki tez po antybiotyku wszystko się poprzewracało, nie robiła kupy kilka dni (podaweałąm jej wszystko co tylko mogłam, w końcu pomógł soczek jabłkowo miętowy z bobovity), jak w końcu wczoraj zaczęła robić te kupy to po trzy dziennie, ale takie wielkie że jest po kark wymazana w tym g..., ja nie nadążam z praniem, kąpaniem jej, a ona sie tylko cieszy  :mad: :mad: :mad: wogóle daje mi popalić ostatnimi czasy tak, ze miałąm ochotę ja dzis w nocy rozszarpać ( o 3 się obudziła i chciała się bawić, a usnęła dopiero o 6.15  :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:)

;D ;D ;D ;D

też chcę czasami Kamę rozszarpac, ale kocham ją strasznie :laugh: ;)

mam to samo, szczególnie o 3 nad ranem gdy się drze w niebo głosy bez szczególnego powodu ;D

U nas odpukac nocki sa do spania :)
Ale przed choroba budzil sie co troche w nocy.
Chociaz nie powinnam narzekac bo spie przy scianie i moj mezulek musi wstawac, ja go tylko budze do wstawania ;D ;D

beatka pisze:
Majka dziś spała od 22.30 do 10  ::) więc się wyspaliśmy  ;)

WOW no to niezle ::)

Antek juz kimal od 20.00 ale o 24.00 pobudka na antybiotyk :(
No i wtedy z przerazeniem zobaczylam, ze bierze sie za zabawki ktore zapomnialam sciagnac z palaka. ;D
Na szczescie pobawil sie 10 min. i usnal :p ;D

Kama od 2 mies. przesypiała całe noce. zdarzały się kryzysy, ale szybko mijały. teraz coś się dzieje i niunia budzi się co chwilę. mamy dość. obstawiamy zęby :(

reklama
Nie chce zapeszac, ale Antonio chyba zdrowieje ;D :laugh:
Jest zupelnie inny niz ostatnie kilka dni. 8)
Wrocil mu humor, zjadl o 12.00 mliko i nawet zbytnio nie grymasil przy nim. ::)
Tylko teraz spi, a ja za 15 min. powinnam poczestowac go antybiotykiem ::)
hmmm.... no to jego dobry humor szlak trafi ;D ;D

Do góry