reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

kinek pisze:
Melani, już spisuje z aparatu...

sony MPEGMOVIEEX
digital still camera
dsc-s85

nie wiem czy dobrze spisałam, jak przyjdzie Jacek to się upewnię

Ja nawet tego ustawiać nie potrafię i robie na automacie

słyszałam opinie, że soniacze to nie aparaty ale Twój fajnie działa ;D
mi się podoba :)

reklama
Ineczka pisze:
Mel bardzo mi przykro, ze masz takie przeboje :(
placisz zbyt wysoka cene za swoja wyrazistosc
i jestes znana, wiec tym bardziej Ci zazdroszcza
ale masz chyba spora rodzinke, wiec 'oni' to tylko maly procencik zgorzknienia

Ineczka
ja zawsze sądziłam, że głupek to taki człowiek, który ma wąskie myślenie - i jeśli, ktoś z mojego posta o palaczach kretynach, (którzy nie potrafią się powstrzymać od zapalenia peta przez około 2 godziny, żeby dziecku malutkiemu w twarz nie dmuchać ) zrozumiał tylko tyle, że nazwałam rodzinę kretynami, to cóż zrobić. :p
powiem krótko - wąskie myślenie ;D

Jeśli rodzinka sie obraziła i nie rozumie obawy matki o zdrowie dziecka, to mam gdzieś taką rodzinkę :p

Mel, już pisałam, że raczej jestem pstrykaczem niż fotografem.Tak naprawdę, to dopiero od narodzin Hani wzięłam się za fotografowanie "poważniejsze", wcześniej używaliśmy go na wakacjach a głownym modelem był Amber.Pewnie, że chciałabym mieć lepszy aparat, ale nawet nie wiem jaki to mialby być, a poza tym zawsze się znajdzie jakiś inny powód na wydanie kasy.Ostatnio dokumentnie wymieniliśmy kompa i w skarbcu pustka....Póki co taki musi starczyć ;)

Mel, to niech mi powie co miałabym kupić gdybym planowała jakąś zmianę, tylko tak półprofesjonalnego dla początkującego ::)

reklama
Do góry