reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
to wam zazdroszcze bo mooja tak niechce zasypiac a walcze chyba z tym od 2 miesiecy
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
No to ladnie sobie dzieciaszki wyszkolilyscie
Ja tez tak chce moze w koncu taki dzien nastapi poczekam 2 tyg i zobaczymy jak bedziemy usypialy
A jak tam cycusiowe bobaski?? Tylko nie mowcie, ze tez same
Ja tez tak chce moze w koncu taki dzien nastapi poczekam 2 tyg i zobaczymy jak bedziemy usypialy
Milenka zasypia przy cycusiu, ale jak sie naje i przenosze ja do lozeczka to otwiera oczka,
czasami rozbudza sie zupelnie i wtedy zasypia sama w lozeczku
a czasami rozgladnie sie tylko gdzie jest, przytuli glowke do pielusi i zasypia ;D
czasami rozbudza sie zupelnie i wtedy zasypia sama w lozeczku
a czasami rozgladnie sie tylko gdzie jest, przytuli glowke do pielusi i zasypia ;D
Rozalcia zasypia przy cycusiu, chociaż od dwóch miesięcy je tylko butlę, to tak jakoś sobie upodobała, że wystarzczy, że po karmieniu się potulimy i kima. w sytuacjach wyjątkowych też nie ma problemu, bo potrafi zasnąć sama w łóżeczku, z odrobiną kołysania9bo mamy zamontowane bieguny do łóżeczka) i kołysanką
Gosiczka
Mamusia Kubusia
martusia_78 pisze:No to ladnie sobie dzieciaszki wyszkolilyscie
Jak Kuba był karmiony piersia, to też potrafił zazwyczaj sam zasypiac, a czasem usypiał już przy piersi.
reklama
właśnie o mało zawału nie dostałam, bo Majka mi fiknęła z przewijaka do łóżeczka...
leżała na brzuchu i w jedną sekundę fikołka wykonała i wylądowała na brzuchu w łóżeczku.... i zaczęła się śmiać ;D
kurcze nawet odwrócić się nie można teraz jak dziecko na przewijaku :
leżała na brzuchu i w jedną sekundę fikołka wykonała i wylądowała na brzuchu w łóżeczku.... i zaczęła się śmiać ;D
kurcze nawet odwrócić się nie można teraz jak dziecko na przewijaku :
Podziel się: