reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
No to ladnie sobie dzieciaszki wyszkolilyscie ;)

Ja tez tak chce :D moze w koncu taki dzien nastapi :p poczekam 2 tyg i zobaczymy jak bedziemy usypialy ;)

A jak tam cycusiowe bobaski?? Tylko nie mowcie, ze tez same :p

Milenka zasypia przy cycusiu, ale jak sie naje i przenosze ja do lozeczka to otwiera oczka,
czasami rozbudza sie zupelnie i wtedy zasypia sama w lozeczku
a czasami rozgladnie sie tylko gdzie jest, przytuli glowke do pielusi i zasypia ;D

Rozalcia zasypia przy cycusiu, chociaż od dwóch miesięcy je tylko butlę, to tak jakoś sobie upodobała, że wystarzczy, że po karmieniu się potulimy i kima. w sytuacjach wyjątkowych też nie ma problemu, bo potrafi zasnąć sama w łóżeczku, z odrobiną kołysania9bo mamy zamontowane bieguny do łóżeczka) i kołysanką

martusia_78 pisze:
No to ladnie sobie dzieciaszki wyszkolilyscie ;)

Ja tez tak chce :D moze w koncu taki dzien nastapi :p poczekam 2 tyg i zobaczymy jak bedziemy usypialy ;)

A jak tam cycusiowe bobaski?? Tylko nie mowcie, ze tez same :p

Jak Kuba był karmiony piersia, to też potrafił zazwyczaj sam zasypiac, a czasem usypiał już przy piersi.

reklama
właśnie o mało zawału nie dostałam, bo Majka mi fiknęła z przewijaka do łóżeczka...
leżała na brzuchu i w jedną sekundę fikołka wykonała i wylądowała na brzuchu w łóżeczku.... i zaczęła się śmiać ;D
kurcze nawet odwrócić się nie można teraz jak dziecko na przewijaku ::)

Do góry