reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

mel, chyba jeszcze nic takiego nie napisalam ;D

a z tego co pamietam to ty tez nie, więc nie wiem o co się tak czepiają.Fajna dziewczyna jestes i tyle, a jak rodzinka tego nie widzi, to niech se okulary kupi i tyle!!!!

reklama
kinek pisze:
mel, chyba jeszcze nic takiego nie napisalam ;D

a z tego co pamietam to ty tez nie, więc nie wiem o co się tak czepiają.Fajna dziewczyna jestes i tyle, a jak rodzinka tego nie widzi, to niech se okulary kupi i tyle!!!!
Amen
No, podpisuje sie pod tym , no , niech se okulary kupia ;D ;) ;) :)

Mel bardzo mi przykro, ze masz takie przeboje :(
placisz zbyt wysoka cene za swoja wyrazistosc
i jestes znana, wiec tym bardziej Ci zazdroszcza
ale masz chyba spora rodzinke, wiec 'oni' to tylko maly procencik zgorzknienia

Gratulacje dla Jasia siadania samodzielnego

Kinek Hania śliczna dziewuszka, super ogląda się Twoje fotki. Piękna córeczka, śliczne mieszkanko i super fotki. Czy sa jakies wady???? :laugh: :laugh: :laugh: ;) ;) ;)

Kurcze nawet nie wiecie jak mojego malca meczy karat, juz sam nie wiem co robic. Zeby usnal to tak sie bidoczek nameczy ze nie wiem -nos mu sie zatyka. a potem placze jak mu gruszke wkladam. Dzis juz sie tak wymeczyl ze o 18 poszedl spac i spi!!
Taki "brudny"- nie kapany

krzysia też położyłam dzisiaj na brudasa, nie spał cały dzień a ja marzyłam już żeby w końcu oba bąble poległy i dały mi chwilę wytchnienia.
kurczę co jest z tymi maluchami, jakaś wiosna idzie czy co ? ::)

Meteusz dzis padl jak nigdy przed 21 ale pewnie tez dlatego ze od 16 nie zrobil sobie drzemki i tak sie zastanawiam czy by jakiego filmu sobie nie obejrzec bo mam za duzo czasu :D
A co do siadania to w leżczku już nie poleży siada tylko jak go położe :D a i jeszcze dzisiaj go z pod fotela wyciągałam bo się tam doturlał :D

o kurczaczki, to mój krzysiek stoi w miejscu z rozwojem ruchowych, za to mentalnie szaleje, codziennie nowe sposoby żeby mi powiedzieć, "spadaj matka, i tak tego nie zjem ! "

reklama
Joanka no coś ty twoj krzysiu to młodziak jest a dzieciaki mają to do siebie że one tak z dnia na dzień zaczynają wszystko robić więc na Krzysia też niedługo przyjdzie czas :D

Do góry