reklama
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
A tescie mowia ze tatowy ;D ;Dmonia77 pisze:Zdjęcia w galerii już komentowałam
Jaś sę pojawił - mamowy w 100 %
Luleczko, znam to kochana Kamila musi mieć baaardzo dobry humor, aby SAMA poleżała w łóżeczku albo na kanapie i aby nie trzeba się nią było zajmować Mnie od noszenia jej podstrzyknęło i siedzę na chorobowym I dobrze mi
Jednak wiecej osob mowi ze "moj" synus, ale jeszcze bardziej dziadkowy ;D ;D ;D
anineczka
królowa mrówek :P
Maksiu nasz rozowy
Zdrowka Tobie zyczymy
Mysle ,ze was nie pozaraza? Przechodziliscie juz rozyczke?
A czy rozyczka wogole jest zakazna? : Bo no niewiem
Zdrowka Tobie zyczymy
Mysle ,ze was nie pozaraza? Przechodziliscie juz rozyczke?
A czy rozyczka wogole jest zakazna? : Bo no niewiem
no i my życzymy już standardowo zdrowia Maksiowi. maks chyba pokochał te nasze troskliwe zyczonka i tak ot dla picu choruje sobie, a co tam, niech mi słodzą ;D
A tak poza tym jak to możliwe skoro nasze maluchy szczepione są przeciwko różyczce ?
A nawet jeśli mimo szczepionek to jest możliwe, to głeboko wierzę że właśnie te szczepionki sprawią że Maksiu szybko i bezboleśnie dojdzie do siebie. Kangurki myj maksiowi główkę w krochmalu albo balneum, albo oilatum, chociaż u nas działa najlepiej krochmal na zmianę z balneum plus.
Trzymajcie się
Co do galerii i opisów naszych przecudnej urody bąboli, musicie mi dać chwilkę na przemyślenie mądrych wypowiedzi, bo dzieci na to zasługują, są paluszki lizać.
A tak poza tym jak to możliwe skoro nasze maluchy szczepione są przeciwko różyczce ?
A nawet jeśli mimo szczepionek to jest możliwe, to głeboko wierzę że właśnie te szczepionki sprawią że Maksiu szybko i bezboleśnie dojdzie do siebie. Kangurki myj maksiowi główkę w krochmalu albo balneum, albo oilatum, chociaż u nas działa najlepiej krochmal na zmianę z balneum plus.
Trzymajcie się
Co do galerii i opisów naszych przecudnej urody bąboli, musicie mi dać chwilkę na przemyślenie mądrych wypowiedzi, bo dzieci na to zasługują, są paluszki lizać.
anineczka
beatka Majki wlosy sa po prostu COOL ;D ;D ;D
Tunia Rozi jest Boska :
Prawdziwa modelka w swoim lezaczku ;D
Antek jest ostatnio strasznie niezdecydowany. Niewie biedaczek gdzie mu sie lepiej spi. Czy w lozeczku czy lezaczku. Dzisiaj wybral lezaczek, ale zanim sie zdecydowal latalam z nim po schodach jak glupia. Bo lozeczko jest na gorze, a lezaczke na dole ;D
Tunia Rozi jest Boska :
Prawdziwa modelka w swoim lezaczku ;D
Antek jest ostatnio strasznie niezdecydowany. Niewie biedaczek gdzie mu sie lepiej spi. Czy w lozeczku czy lezaczku. Dzisiaj wybral lezaczek, ale zanim sie zdecydowal latalam z nim po schodach jak glupia. Bo lozeczko jest na gorze, a lezaczke na dole ;D
sylwia-lesiak
Czy ktorej z waszych malcow mialo -wiotkosc krtani??
Kiedy minela?? Jak ukladaliscie je to snu??
anineczka
Hmmm...a jak sie to objawia?sylwia-lesiak pisze:Czy ktorej z waszych malcow mialo -wiotkosc krtani??
Nie, Antek nie mial. Jasio ma?
sylwia-lesiak
Tak Jasio ma. Jest to krtan jeszcze nie do konca uksztaltowana, objawia sie charczeniem-takim ciezkim oddychaniem.
Ja bym nowororkirm to bylo bar5dzo slychac terza juz mniej ale ciekawa bylam czy u was tez to bylo
To jest nie grozne!!!
Ja bym nowororkirm to bylo bar5dzo slychac terza juz mniej ale ciekawa bylam czy u was tez to bylo
To jest nie grozne!!!
reklama
ja nic nie wiem o wiotkości krtani - dobrze, że to niegroźne Jasio mamowy jest i okrąglutki fajnie!
anineczko na tych zdjęciach to już widać, że Antek swoje waży
hehe, ja się nie zastanawiałam nad włosami Majki, ale faktycznie śmieszne są strasznie :laugh:
Luleczko no to ładnie Ci Jula rozrabia w łóżeczku.
Rozalka też słodki ciężarek, prawda tuniu? śliczna dziewuszka z niej
u nas wczoraj się dziwna rzecz stała - Majka przed zaśnięciem wierciła się, kręciła , marudziła, przewróciłam ją na brzuszek i zasnęła! pierwszy raz na noc tak się ułożyła, bo w dzień to już kilka razy tak było.
ech i tak sobie pomyślałam, że zmienia mi się córa... a ja i tak każdą częścią siebie staram się chłonąć i zapamiętać to jak teraz wygląda, jak się śmieje i gada, bo mam wrażenie, że tak to szybko minie i zrobi się z niej duża panna. momentami chciałabym, żeby została taka jak teraz na dłużej :
chociaż jak głupia się cieszę, że wreszcie po 5,5 miesiąca wyrosła z kilku ciuszków i mogę ją zacząć w większe ubierać. ale body nadal nosi 50/56 i bluzeczki. pajace 56 poszły w odstawkę na razie
anineczko na tych zdjęciach to już widać, że Antek swoje waży
hehe, ja się nie zastanawiałam nad włosami Majki, ale faktycznie śmieszne są strasznie :laugh:
Luleczko no to ładnie Ci Jula rozrabia w łóżeczku.
Rozalka też słodki ciężarek, prawda tuniu? śliczna dziewuszka z niej
u nas wczoraj się dziwna rzecz stała - Majka przed zaśnięciem wierciła się, kręciła , marudziła, przewróciłam ją na brzuszek i zasnęła! pierwszy raz na noc tak się ułożyła, bo w dzień to już kilka razy tak było.
ech i tak sobie pomyślałam, że zmienia mi się córa... a ja i tak każdą częścią siebie staram się chłonąć i zapamiętać to jak teraz wygląda, jak się śmieje i gada, bo mam wrażenie, że tak to szybko minie i zrobi się z niej duża panna. momentami chciałabym, żeby została taka jak teraz na dłużej :
chociaż jak głupia się cieszę, że wreszcie po 5,5 miesiąca wyrosła z kilku ciuszków i mogę ją zacząć w większe ubierać. ale body nadal nosi 50/56 i bluzeczki. pajace 56 poszły w odstawkę na razie
Podziel się: