reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
monia77 pisze:
Zdjęcia w galerii już komentowałam :)

Jaś sę pojawił - mamowy w 100 % :)

Luleczko, znam to kochana :) Kamila musi mieć baaardzo dobry humor, aby SAMA poleżała w łóżeczku albo na kanapie i aby nie trzeba się nią było zajmować :) Mnie od noszenia jej podstrzyknęło i siedzę na chorobowym :) I dobrze mi :)
A tescie mowia ze tatowy ;D ;D
Jednak wiecej osob mowi ze "moj" synus, ale jeszcze bardziej dziadkowy ;D ;D ;D

no i my życzymy już standardowo zdrowia Maksiowi. maks chyba pokochał te nasze troskliwe zyczonka i tak ot dla picu choruje sobie, a co tam, niech mi słodzą ;D ;)
A tak poza tym jak to możliwe skoro nasze maluchy szczepione są przeciwko różyczce ?
A nawet jeśli mimo szczepionek to jest możliwe, to głeboko wierzę że właśnie te szczepionki sprawią że Maksiu szybko i bezboleśnie dojdzie do siebie. Kangurki myj maksiowi główkę w krochmalu albo balneum, albo oilatum, chociaż u nas działa najlepiej krochmal na zmianę z balneum plus.
Trzymajcie się

Co do galerii i opisów naszych przecudnej urody bąboli, musicie mi dać chwilkę na przemyślenie mądrych wypowiedzi, bo dzieci na to zasługują, są paluszki lizać.

beatka   Majki wlosy sa po prostu COOL ;D ;D ;D
Tunia Rozi jest Boska ::)
Prawdziwa modelka w swoim lezaczku ;D

Antek jest ostatnio strasznie niezdecydowany. Niewie biedaczek gdzie mu sie lepiej spi. Czy w lozeczku czy lezaczku. Dzisiaj wybral lezaczek, ale zanim sie zdecydowal latalam z nim po schodach jak glupia. Bo lozeczko jest na gorze, a lezaczke na dole :p ;D

no fakt-przecież są szczepienia?
dziwne...
kąpiemy go w oilatum od samego początku:)

chyba faktycznie za dobrze ma mały że tak choruje:p

Tak Jasio ma. Jest to krtan jeszcze nie do konca uksztaltowana, objawia sie charczeniem-takim ciezkim oddychaniem.
Ja bym nowororkirm to bylo bar5dzo slychac terza juz mniej ale ciekawa bylam czy u was tez to bylo
To jest nie grozne!!!

reklama
ja nic nie wiem o wiotkości krtani - dobrze, że to niegroźne :) Jasio mamowy jest i okrąglutki fajnie!

anineczko na tych zdjęciach to już widać, że Antek swoje waży ;)
hehe, ja się nie zastanawiałam nad włosami Majki, ale faktycznie śmieszne są strasznie :laugh:
Luleczko no to ładnie Ci Jula rozrabia w łóżeczku.
Rozalka też słodki ciężarek, prawda tuniu? śliczna dziewuszka z niej

u nas wczoraj się dziwna rzecz stała - Majka przed zaśnięciem wierciła się, kręciła , marudziła, przewróciłam ją na brzuszek i zasnęła! pierwszy raz na noc tak się ułożyła, bo w dzień to już kilka razy tak było.
ech i tak sobie pomyślałam, że zmienia mi się córa... a ja i tak każdą częścią siebie staram się chłonąć i zapamiętać to jak teraz wygląda, jak się śmieje i gada, bo mam wrażenie, że tak to szybko minie i zrobi się z niej duża panna. momentami chciałabym, żeby została taka jak teraz na dłużej ::)

chociaż jak głupia się cieszę, że wreszcie po 5,5 miesiąca wyrosła z kilku ciuszków i mogę ją zacząć w większe ubierać. ale body nadal nosi 50/56 i bluzeczki. pajace 56 poszły w odstawkę na razie

Do góry