reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

A w naszej galerii:

Julka - która rozrabia na całego :), łobuziara z niej rośnie :)

Maja - włosy niesamowite ;D a oczeta... ;)

Rozi - mały klocuś o baaardzo mądrym spojrzeniu :)

Antek - oj, łamacz niewieścich serc rośnie :)

Niki - suuuper bryka :) dla super chlopaka 8)

reklama
kangurki zyczymy Maksiowi szybkiego powrotu do zdrowka :) :) A mamusia jestes swietna i nic sie nie martw choroba szybko minie :D niestety nie da sie dziecka przed wszystkim uchronic.

Paris super bryczka hihihi

Moja tez wsadzalam do duzego wuzka, ale za mala jeszcze i dziwnie wygladala ;)

Niki bardzo ladny chlopczyk :D

Antek super chloptas i jaki ma ladny brzusio taki najedzony :) :) :)

tunia sliczniutka ta Twoja Rozalcia i jak ladnie sie usmiecha :D

Majcia swietnie sie chlapie w kapieli ;) A jakie ma fajowe dlugie wloski :) :) :) :) :D Kiedy moja takie bedzie miala :( juz nie moge sie doczekac spineczek na glowce :)

Luleczka fajna rozrabiaka z Ciebie hihi :) i sliczny usmieszek ma :D

Wogole juz nie wiem co pisac bo wszystkie dziecizczki sa naprawde przepiekne i przecudowne :D :D :D Oj jak ja lubie takie malenstwa :)

Wiesz, Martusiu, takie długie włoski to tylko fajnie wyglądaja na zdjęciu i z daleka. Kamilę czeszę non stop a i tak wiecznie wygląda jak straszydło. Stercza na wszystkie strony i ta łysinka z tyłu, jak polana w lesie ;D

Moniu ;D ;D ;D,
ale za to bez grzybków, grzybkom u dzieci mówimy " poszły" !
kwiatom we włoskach potarganych : "witajcie"

ja się zakochałam........... w Antosiu!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie żeby inni wrześniowi faceci nie byli fajni, ale Antek mnie powala ;D może troszkę przez to, że ja też przez 6mcy ciąży czekałam na Antosia :)

super widzieć dzieciaczki w spacerówkach :) my się do tego też przymierzamy, ale poczekamy na lepszą pogodę.gondolka Rozi jest duża, ale już taka na styk. Moja kluseczka śpi dzisiaj jak nigdy. pewnie przez ta pogodę. dopadły nas pleśniawki!!!! nie wiem czemu, wszystko jej wyparzam, łącznie z zabawkami.

Majcia, fryz rewelka !
Kamilka, ma cudnie błyszczące oczęta.
Uwielbiam łobuziaki, jak Juleczka,
Nikuś, co tu dużo mówić, duży chłop!!!!

Melanie, masz rację z tym wzrokiem naszych Laleczek.

Joanko, Aniulko, a gdzie Wasze Bąbelki?????????

anineczka pisze:
Tunia Antos dziekuje za takie wspaniale komplementa ;D
Jakby co kiedys mozesz miec go Kolo siebie...jako ziecia ;)

i cholera przeklinałby taką teściową ;D

ale może się poprawię, wkońcu dla takiego zięcia :)

reklama
Nasze dzieci coraz słodsze coraz starsze jak tak ogladałam ostatnio galerię od początku i widziałam jak nasze dzieciaczki sie zmieniały to mi łezki w oczach stanęły jak ten czas szybko leci ::)

Do góry