reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
:-* :-* :-* :-* :-* na skończone 5 miesięcy  dla Antka,

dzieciaki słodkie w ukrytej galeryjce,
Mati słodziutkie zdjecia na tym różowym tle, fajnie pupcie do góry unosi
Julka piękna dziewczynka!!
fajne zdjęcia Antkowe z rodzicami( chciałabym kiedys zobaczyc Irlandie,wydaje się pieknym, ciekawym krajem_)
Nicholas duży i wesoły chłopak :)
Paris urocza w tej sukience i ta minka małej psotnicy ;)
a Jasiu od Sylwi wygląda na morowego chłopaka , witam wśród kawalerów wrześniowych :)

Zdjęcia w galerii już komentowałam :)

Jaś sę pojawił - mamowy w 100 % :)

Luleczko, znam to kochana :) Kamila musi mieć baaardzo dobry humor, aby SAMA poleżała w łóżeczku albo na kanapie i aby nie trzeba się nią było zajmować :) Mnie od noszenia jej podstrzyknęło i siedzę na chorobowym :) I dobrze mi :)

a muszę się "pochwalić" że mój syn ma ... różyczkę!
nie wiem jak, gdzie i kiedy załapał, ale ma:( myślałam że to alergia na proszek, albo jakieś jedzonko, ale wczoraj po obiadku zasnął na chwilę, potem się obudził z rykiem - miał 38.5 stopni, pojechaliśmy do lekarza i kupa!

jestem zła-dopiero uszy wyleczył a tu takie ***** za przeproszeniem, czuje się jak wyrodna matka, która nie umie zająć się dzieckiem:(

i znowu tydzien @ home...

Kangurki, no co ty :) zdarza się. przechoruje i będzie dobrze :)
Ja w takim wieku też miałam różyczkę, a moja mama nie była wyrodna ;D

Całuj od nas Maksia :-*

Kangurki podobno im wcześniej róża ;) u chłopców tym lepiej, teraz przechoruje i nie będzie pamiętał, a jak by był starszy to by pewnie gorzej to przechodził.

Maksiu zdrowiej szybciutko i nie dawaj się Mamie zamartwiać :) :-* :-* :-*

Kangurki, Twoj Maks jest ekspresowy ;D, szybko zaliczy wszystkie zakazne, wczesniej skonczy studia, a w wieku 15 lat zostanie prezydentem USA ;d zobaczysz !!!

Kangurki cholera jasna te paskudne choróbska :p :p :p Zyczymy Maksiowi zdrowia a Tobie duzzo siły... :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Ineczka pisze:
Kangurki, Twoj Maks jest ekspresowy ;D, szybko zaliczy wszystkie zakazne, wczesniej skonczy studia, a w wieku 15 lat zostanie prezydentem USA ;d zobaczysz !!!
:) moze cos w tym jest:)

qecze tylko on ma cala glowe w takiej kaszce i to na pewno nie jest różyczka
różyczkę ma na brzuchu:)

Do góry