reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

tak Izis, dzieci dorastaja, zwlaszcza jak sie patrzy na siedzacego Kubusia, taki dorosly juz z niego chloptas ;D
i swietnie zrobilas z tymi spodenkami ;D takim sposobem dzieciaczek moze chodzic w spodenkach 1-1,5 ;D

Nicholasek tez przystojny mezczyzna ;D a jak lubi patrzec w obiektyw ;D

Martusia Sandra to ma bajkowe zycie, wszystko co najlepsze ja otacza ::)
i wspaniale juz siedzi ;D

Kubus Gosiczkowy tez juz taki dorosly ;D coraz wieksza swiadomosc maja te nasze dzieci w oczach ;D

a Oli to prawdziwy pieszczoch maskotkowy ;D
Juleczka figlareczka zawsze pasuje mi do dobrego humorku ;D

Majeczka to prawdziwy wladca morz ;D i stworca fal ;D
a na mamusi miescu kupilabym piekna kokardke i juz teraz cieszylabym sie, ze corci mozna kucyczek zawiazac ;D

Rozalka lubi sie chyba bawic w chowanego i maly wesoly spiewaczek z niej ;D

i nie dziwie sie, ze Antonio o malinowych ustach trzyma w niewoli wszystkie nasze serca, co za chlopak!!! ;D

reklama
Ineczka pisze:
tak Izis, dzieci dorastaja, zwlaszcza jak sie patrzy na siedzacego Kubusia, taki dorosly juz z niego chloptas ;D
i swietnie zrobilas z tymi spodenkami ;D takim sposobem dzieciaczek moze chodzic w spodenkach 1-1,5 ;D

Nicholasek tez przystojny mezczyzna ;D a jak lubi patrzec w obiektyw ;D

Martusia Sandra to ma bajkowe zycie, wszystko co najlepsze ja otacza ::)
i wspaniale juz siedzi ;D

Kubus Gosiczkowy tez juz taki dorosly ;D coraz wieksza swiadomosc maja te nasze dzieci w oczach ;D

a Oli to prawdziwy pieszczoch maskotkowy ;D
Juleczka figlareczka zawsze pasuje mi do dobrego humorku ;D

Majeczka to prawdziwy wladca morz ;D i stworca fal ;D
a na mamusi miescu kupilabym piekna kokardke i juz teraz cieszylabym sie, ze corci mozna kucyczek zawiazac ;D

Rozalka lubi sie chyba bawic w chowanego i maly wesoly spiewaczek z niej ;D

i nie dziwie sie, ze Antonio o malinowych ustach trzyma w niewoli wszystkie nasze serca, co za chlopak!!! ;D
Ineczko mogę podpisac sie pod twoim postem??? mam takie samo zdanie co do wszystkich dzieciaczków. ]

Dodam tylko że oprócz Antak drugi przystojniak nam rosnie, który mnie chwyta za serducho... Mowa tutaj o Olafku groohy. Udał Ci sie synuś kochana, udał. Jest jak najbardziej w moim guscie :D ;)

ale zdjęcia fajowe (te które widzę, bo nie wszystki mi się odpalaja a ja głupia jestem w te klocki i nie wiem jak to przestawić ???)

Olafek przystojniak i śmieszek ;)

Kubuś
skejciak (bo nie wiem jak to po amerykańsku się piszę), i elegancik w jednym

Sandrusia ślicznunia, ale chyba najbardziej to kąpiele lubi

Kubuś Gosiczkowy kolejny przystojniak, i taki zeczywiście "dorosły" się wydaje

Majcia chyba ostatnio dużo urosła, i ma super fryzik i uśmiech rozrabiaki małej ;)

Tuniu widać ze przeszkodziłaś Rozalce w rozmyslaniu, widać kombinuje jak tu się zabawic ;) ;)

Antka Anianeczki - nie mogę zobaczyć, co chę wyswietlić zdjecie to mi się pusta strona pojawia :(, tak samo jak zdjecia Baasi i Melanie (te co Pariska w sukieneczkach ), dzisiaj musze zgwałcić mojego chłopa, zebyu mi tak ustawił, ze będe mogła ogladać foteczki wszystkie...

Mati przecudowny, taki słodziak :)

wszystkie bobaski nasze najpiękniejsze :) :) :)

jesssssssuuuuuuu.... :( a ja już się pogubiłam :(
pierwszy raz - pewnie dlatego, że dużo opuszczam ostatnio ale staram się czytac i oglądać wszystko
jednak komentowanie już mi nie wychodzi, bo nie pamiętam na kim skończyłam

ale to chyba nie problem, są koleżanki, które przewaznie wyrażają moje myśli :) :) :) :)

napiszę tylko, że Martusia ma taką samą wannę dla córeczki jak my :) nasze jest niebieska
i mamy taką samą sukienkę z H i M :) własnie ją sprzedałam na allegro :) - jeśt śliczna i szybko poszła :)

Olaf -- Darunia cię znałazła łobuzie
Kuba izis -- jesteż coraz przystojniejszy
Sandrunia --- masz śliczne oczka i taka ładna z ciebie kobitka
Kubulek gosiczki -- nie adz taki poważny mamcia chce pokazac jaki jestez duży
Luleczka -- twoje maleństwo juz wie jak cie wykiwać ;)
Majcia-- twoje włoski mnie robrajają
Rozalcia --- rozbrajasz ludzi swoim uśmiechem
Antek --- ty golasie

reklama
Do góry