reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Kubulkowi Izisowemu bardzo dużo zdrówka zyczymy!!!!!

A u nas był dzisiaj problem. łukasz nie mógł zasnąć... zęby, zęby, zęby....i ida chyba 4 naraz na dole... i chyba wyjdzie pierwsza dwójka albo trójka ::) ::)

reklama
Mamusie dziewczynek, co z waszymi zdjęciami do wyborów miss? To nawet ja się postarałam i spóźnioną sesję Kubie zrobiłam pod palmami w środku zimy, a wy co??? Od dzisiaj miały byc misski.
CHCEMY ZDJĘCIA!!!

Kubasny rosnij zdrowo i niech Ci juz te zebulce wyjda na wierzch!
Duze buzie od nas!

100000 latek! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* no i od nas cmokasy w zakatarzony nochalek Kubulka, stawaj miśku na nogi, szkoda mamusinych nerwów, a babci powiedz, jak się nauczysz, żeby maseczki zakładała, takie niebieskie, w aptece do kupienia. O.

Gosiczka pisze:
Mamusie dziewczynek, co z waszymi zdjęciami do wyborów miss? To nawet ja się postarałam i spóźnioną sesję Kubie zrobiłam pod palmami w środku zimy, a wy co??? Od dzisiaj miały byc misski.
CHCEMY ZDJĘCIA!!!
dziewczyny, troche konsekwencji ;D
ktos wczoraj prosil, a ktos sie zgodzil, ze fotki wrzesniakow wstawiane sa do piatku wieczorem w ramach przedluzenia prezentacji ;D
jak rozumiem kobitki zaczynaja parade od soboty ;D
mam nadzieje, ze tez dostaniemy ze 3 dni, wiec najpozniej po weekendzie bedzie co ogladac ;D

reklama
Do góry