reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
musz esie pochwalic ze moja kolezanka urodziła wczoraj swojego synka 3200 i 55cm wkoncu jakis chlop na osiedlu hihihih
a my byłyśmy dziś u neurologa. powiedziała, że rozwój psychiczny super, ale fizyczny troszkę w tyle tzn. jest zadowalający postęp, tym niemniej jest troszkę słabsza niż być powinna. na szczęście twierdzi, że przyczyny są nie neurologiczne lecz wynikają z jej drobnej budowy ciała, a co za tym idzie stosunkowo małej masy mięśniowej. no i głowa w 70tym centylu a waga poniżej 3ciego też robi swoje.
a tak poza tym biedne dziecko, musiałam ją obudzić brutalnie o 7.30. aż zaczęła płakać normalnie wstaje 9-9.30. szkoda mi jej było!
koreczku gratulacje dla koleżanki!
a tak poza tym biedne dziecko, musiałam ją obudzić brutalnie o 7.30. aż zaczęła płakać normalnie wstaje 9-9.30. szkoda mi jej było!
koreczku gratulacje dla koleżanki!
Cześć Dziewczyny Właśnie przeczytaliśmy wszystkie życzonka. Jest nam bardzo miło, że pamiętałyście. Zyczenia cudowne :-*
Świeci ślicznie słoneczko, więc zaraz idziemy na spacerek.
Beatko , dobrze, że Majeczka nie ma problemów neurologiczych. Niech więc Majeczka rośnie duża okrąglutka, aby sił nabrała
Koreczek fajnie, że Daria będzie miała kolegę do zabawy. Mój Robcio ma o 3 miesiące młodszego kolegę z bloku.
Świeci ślicznie słoneczko, więc zaraz idziemy na spacerek.
Beatko , dobrze, że Majeczka nie ma problemów neurologiczych. Niech więc Majeczka rośnie duża okrąglutka, aby sił nabrała
Koreczek fajnie, że Daria będzie miała kolegę do zabawy. Mój Robcio ma o 3 miesiące młodszego kolegę z bloku.
Tylko na chwilkę bo nie mam czasu, galerię obejrzę później...
Blanusek! Dotarł filmik, dziekuję bardzo! Ale Arisa to jest siłaczka!!! Przegoniła chyba wszystkie dzieciaczki Super!! Mamy pierwsze siedzące dzieciątko na wrześniówkach!!!! GRATULACJE!!!!
Blanusek! Dotarł filmik, dziekuję bardzo! Ale Arisa to jest siłaczka!!! Przegoniła chyba wszystkie dzieciaczki Super!! Mamy pierwsze siedzące dzieciątko na wrześniówkach!!!! GRATULACJE!!!!
M
Melanie
Gość
koreczek83 pisze:musz esie pochwalic ze moja kolezanka urodziła wczoraj swojego synka 3200 i 55cm wkoncu jakis chlop na osiedlu hihihih
nooo to pogratuluj koleżance
wymiary przwie identyczne jak moja Pariska :
M
Melanie
Gość
No nie moge Arisa siedzi brawo!!!!
Beatka bo Majka to typ delikatnej księżniczki i nie w głowie jej siłownia i budowanie masy
Beatka bo Majka to typ delikatnej księżniczki i nie w głowie jej siłownia i budowanie masy
reklama
Podziel się: