reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Wczoraj byłam z Mikołajem na USG główki i okazało się, że ma jeszcze jednego wodniaczka na 5cm i torbiela na 9cm ale tym ostanim pani kyóra robiła badanie kazała sie nie przejmować.

reklama
Aniulka, Beatka dzięki dziewczyny, aż mi się łezka zakręciła dzięki waszym słowom.
Teraz będziemy cześciej gościć w galerii, bo wreszcie kupiliśmy aparacik, a tak niestety musiałam pożyczać i już mi nawet trochę głupio było.

Słuchajcie...
a jak to jest z tymi naszymi wyborami, bo do mnie dociera tylko jak jest wytłuszczonym drukiem :p

kiedy będziemy wybierać chłopaków
a kiedy laski?

bo my narazie zbieramy fotki
i wiem, że Gabi planowała na jutro sesje Mikołaja :)

Ineczka Milenka jak mała księzniczka wyglada Kubus aż purpurowy zrobił sie na jej widok ;)

My narazie nie robimy z KUba sesji bo jest chory i niema ostatnio nastroju do pozowania :(

reklama
Antonio
"I'm A Model, Ya Know What I Mean ..." ;D

Olaf czuje sie w wannie jak rybka, widac marcheweczka dala mu sily na wodne figielki

Marcelek wyglada jakby szczesliwy klepal sie po brzuszku ;D
czym mu mama dogadzasz??

Jakub czerpie z zycia pelnymi garsciami zupelnie jak Bond, Jakub Bond ;D

Majeczka Joankowa ma tak plastyczna twarz, ze powinna pomyslec o aktorstwie ;D

Majeczka Beatki tez aktorsko na 6+ (od 1 do 6) jak z epoki Malych Kobietek ;D

Ariska uklada sie do kolorowych snow, jak dobrze miec mamusie ciagle blisko siebie ;D

A Paris przyslala wspaniale zdjecia, chyba z Francuskiej Riviery ;D
cygaro odlotowe ;D

Melanie co do wyborow to raczej nie wybieramy, bo sama zauwazylas, ze ktos moglby poczuc sie za malo popularny i bylo by przykro
a od dzis wstawiamy fotki kobitek, choc to tylko zabawa i wszystkie sesje beda bardzo oczekiwane

Do góry