reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Beatka, Maja to śliczna dziewczyna, moja faworytka wśród Wrześniowych :), ale wszystkie dzieciaczki są cudowne. Maja będzie drobniutką, cudną laleczką :)

Moja Niunia ruchowo o.k.- no prawie... :p Nie znosi leżenia na brzuchu i podpiera się tylko na przedramionach ( a powinna już na dłoniach :()

Blanus - gratuluję siedzącego dziecka! :) Kama jak na razie podciąga się do siedzenia i jak już usiądzie, to chwilę chwiejnie siedzi sama. Zabawny widok, tym bardziej, ze Ona śmieje się przy tym w głos :D
Blanus, jeszcze raz gratuluję :)

reklama
Dziekujemy slicznie :)

z tym siedzeniem to troche przesada - podnosi sie do siadu tylko na lezaczku, a jak juz siadzie to sie sklada w pol, lapie za nogi, albo brzeg lezaczka i... krzyczy!!! ;D ;D ;D
w kazdym razie, jesli chcecie zobaczyc ten "wyczyn" prosze o adres na priva
wysle z przyjemnoscia
dolaczcie tez zgode na przetwarzanie Waszych adresow do moich prywatnych celow - tzn. wysylanie co jakis czas glupot ;)

Koreczek gratulacje dla synia kolezanki! Niech sie zdrowo chowa :)
i duzo zdroweczka dla Dariuni :-* :-* :-*

Beatka nie wiem, czemu bedziesz w tv, ale na pewno bede ogladac ;)
A rehabilitacja sprawi, ze Majeczka niedlugo wszystkie Maluchy przescignie - zobaczysz ;) :laugh:

Grooha zdjecie z marchewka BOMBA!!!! Juz sie zastanawiam, gdzie bede karmic Arise... moze w brodziku?

nie bede sie rozpisywac, bo wszystkie wiemy, ze wrzesniowi faceci, to super przystojne chlopaki!
i tyle ;)

Blanus, gratuluję siedzącej Ariski :) coprawda nie widziałam, ale napewno rewelacja

moja lalunia malutka jeszcze ale okropnie silna i nie chce leżeć, a jak ją położę to ona sama na łokciach się podnosi i już całkiem sprawnie jej to wychodzi, po prostu dziewczyna chce już siedzieć :) nie powiem jej że Arisa już siedzi, bo się dopiero będzie siłowała ;) :)

Oj, Maciuś też dziś maruder. Spał od 15 do 17 i od 17 już mi nieźle daje popalić (a taty nie ma w domku)... A ząbków nie widać....

reklama
Marcelek ile razy patrze na tą fotkę to nie moge się opanować od śmiechu
10003506il.jpg

rewela !!!!!!!!

Do góry