a tak na super szerokim marginesie, Gosiczko, zdjęcia późno, ale za to jakie wielki plus za inwencję twóczą, i plus dla Kuby za wypiętą pupę pod palmą ;D, jeśli chodzi o laski, to mój Krzysiek powiedział, że za chude ;D
reklama
Joanka pisze:ee tam, Ineczka, zdjęcia Missek miały być od piątku. Na bank. A chłpcy ze środy przedłużkę dostali do końca czwartku.
Gosiczka pisze:Bardzo proszę misterów do piątku, bo jutro mogę nie zdążyc, a nie mam dla Kuby żadnej kiecki żeby się na miss załapał
niestety zabraklo cierpliwosci i wczoraj ogloszono, ze od piatku dziewuszkiJoanka pisze:;D ;D ;D
się zrobi do piątku szefowo
a ja sie trzymam pierwotnych ustalen, bo inaczej sie gubie ;D ;D ;D
a ja się tak nie bawię bo mi się fotki nie otwieraja i nie zrobiłam przez to sesji Łukaszowi bo nie wiem co nawklejałyście a nie chciałanbym sie powtarzać... juz raz anineczka mnie ubiegła. Pomysł miałam nie całkiem taki sam ale bardzo podobny :-[ >
M
Melanie
Gość
Joanka pisze:a tak na super szerokim marginesie, Gosiczko, zdjęcia późno, ale za to jakie wielki plus za inwencję twóczą, i plus dla Kuby za wypiętą pupę pod palmą ;D, jeśli chodzi o laski, to mój Krzysiek powiedział, że za chude ;D
mi sie tez podobają
i ten pomysł mamusi - bardzo gicior ;D
a co do powtarzających sie pomysłów, to też może byc ciekawe, bo przeciez nie będzie identycznie tak samo, prawda???
dobra, dawno nie komentowałam zdjęć - mam nadzieję, że nikt mi tego nie ma za złe. ja po prostu nie umiem tak ładnie ubierać w słowa tego co widzę a głupio mi ciągle pisać - zgadzam się z Ineczką, albo Joanką Wszystkie dzieciaczki są boskie, a do tego:
Olaf zmienił się nie do poznania, piękny duży chłopak z niego, ma niesamowity kolor oczu : panny za nim sznurem będa latały!
Joankowe dzieciaczki - jedno ładniejsze od drugiego - Krzysiu w muszce to bardzo elegancki mały mężczyzna!
Antek jest boski jak zwykle a w samym krawcie jak chipanddale się prezentuje ;D
Gosiczkowy Kubuś - z tą jogą to mnie rozłożył na cztery łopatki ;D sesja misterowa baaardzo udana
Marcelek widać, że nie będzie się poddawał ogólnie przyjętym konwenansom i dobrze! co mu tam będą mówili jak się smoka ssie
Maciuś chyba wybierze sportową elegancję - koszulka polo i te sprawy zamiast muchy :
Miyu, a może Ty byś jeszcze jedną dziewczynkę chciała, co? Mati nawet ze spineczką jest bardzo męski
Olaf zmienił się nie do poznania, piękny duży chłopak z niego, ma niesamowity kolor oczu : panny za nim sznurem będa latały!
Joankowe dzieciaczki - jedno ładniejsze od drugiego - Krzysiu w muszce to bardzo elegancki mały mężczyzna!
Antek jest boski jak zwykle a w samym krawcie jak chipanddale się prezentuje ;D
Gosiczkowy Kubuś - z tą jogą to mnie rozłożył na cztery łopatki ;D sesja misterowa baaardzo udana
Marcelek widać, że nie będzie się poddawał ogólnie przyjętym konwenansom i dobrze! co mu tam będą mówili jak się smoka ssie
Maciuś chyba wybierze sportową elegancję - koszulka polo i te sprawy zamiast muchy :
Miyu, a może Ty byś jeszcze jedną dziewczynkę chciała, co? Mati nawet ze spineczką jest bardzo męski
reklama
Podziel się: