reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

a tak na super szerokim marginesie, Gosiczko, zdjęcia późno, ale za to jakie wielki plus za inwencję twóczą, i plus dla Kuby za wypiętą pupę pod palmą ;D, jeśli chodzi o laski, to mój Krzysiek powiedział, że za chude ;D

reklama
Joanka pisze:
ee tam, Ineczka, zdjęcia Missek miały być od piątku. Na bank. A chłpcy ze środy przedłużkę dostali do końca czwartku.

Gosiczka pisze:
Bardzo proszę misterów do piątku, bo jutro mogę nie zdążyc, a nie mam dla Kuby żadnej kiecki żeby się na miss załapał
Joanka pisze:
;D ;D ;D
się zrobi do piątku szefowo
niestety zabraklo cierpliwosci i wczoraj ogloszono, ze od piatku dziewuszki
a ja sie trzymam pierwotnych ustalen, bo inaczej sie gubie ;D ;D ;D

ups, Ineczko, no to i ja się pogubiłam, może grafik jakis opracujemy ? panie na lewo, panowie na prawo ;) ;D ok, kobitki od soboty, chociaż łaski nie robię a jedyną dzisiaj panną była stara Majka

a ja się tak nie bawię bo mi się fotki nie otwieraja i nie zrobiłam przez to sesji Łukaszowi bo nie wiem co nawklejałyście a nie chciałanbym sie powtarzać... juz raz anineczka mnie ubiegła. Pomysł miałam nie całkiem taki sam ale bardzo podobny :p :-[ >:D

Joanka pisze:
a tak na super szerokim marginesie, Gosiczko, zdjęcia późno, ale za to jakie wielki plus za inwencję twóczą, i plus dla Kuby za wypiętą pupę pod palmą ;D, jeśli chodzi o laski, to mój Krzysiek powiedział, że za chude ;D

mi sie tez podobają
i ten pomysł mamusi - bardzo gicior ;D

a co do powtarzających sie pomysłów, to też może byc ciekawe, bo przeciez nie będzie identycznie tak samo, prawda???

Jeszcze nie otwierają mi się wszystkie zdjęcia ale mogę wreszcie zobaczyć Olafka! Grooha jak on się zmienił!!! Ma sliczne oczka i wogóle jest przesłodki Oli... taki do schrupania!

dobra, dawno nie komentowałam zdjęć - mam nadzieję, że nikt mi tego nie ma za złe. ja po prostu nie umiem tak ładnie ubierać w słowa tego co widzę a głupio mi ciągle pisać - zgadzam się z Ineczką, albo Joanką ;) Wszystkie dzieciaczki są boskie, a do tego:

Olaf zmienił się nie do poznania, piękny duży chłopak z niego, ma niesamowity kolor oczu ::) panny za nim sznurem będa latały!

Joankowe dzieciaczki - jedno ładniejsze od drugiego - Krzysiu w muszce to bardzo elegancki mały mężczyzna!

Antek jest boski jak zwykle a w samym krawcie jak chipanddale się prezentuje ;D

Gosiczkowy Kubuś - z tą jogą to mnie rozłożył na cztery łopatki ;D sesja misterowa baaardzo udana

Marcelek widać, że nie będzie się poddawał ogólnie przyjętym konwenansom i dobrze! co mu tam będą mówili jak się smoka ssie :p

Maciuś chyba wybierze sportową elegancję - koszulka polo i te sprawy zamiast muchy ::)

Miyu, a może Ty byś jeszcze jedną dziewczynkę chciała, co? Mati nawet ze spineczką jest bardzo męski :)

reklama
Do góry