reklama
Ale się narobiło w tej naszej galerii : : :... niestety cos mi się fotki nie otwierają. Widziałam na razie Krzysia i Maćka i tak myślę co by tu wykombinowac bo chłopaki sa bezkonkurencyjne... a żeby było śmieszniej tak jak anineczka nie mamy białej koszuli... Jutro bede kombinowac.
Cały dzień mnie nie było więc teraz siedzę i nadrabiam watek po wątku... a to niełatwa sprawa z Wami... oj niełatwa...
Łukasz był dzisiaj na pierwszej "służbie" u babiji i spisał sie na medal. Co prawda tylko przez 3 godzinki ale dzięki temu już wiem że będzie dobrze. W sobotę " sprzedaje chłopaków na nocną zmianę.." ;D ;D ;D ;D . A mamusia z tatusiem... hajlaif ;D ;D ;D ;D
Dostałam dzisiaj Poradnik żywienia z Nutricii i próbke mleka Bebiko 2 kaszki ryżowej z owocami lesnymi
Cały dzień mnie nie było więc teraz siedzę i nadrabiam watek po wątku... a to niełatwa sprawa z Wami... oj niełatwa...
Łukasz był dzisiaj na pierwszej "służbie" u babiji i spisał sie na medal. Co prawda tylko przez 3 godzinki ale dzięki temu już wiem że będzie dobrze. W sobotę " sprzedaje chłopaków na nocną zmianę.." ;D ;D ;D ;D . A mamusia z tatusiem... hajlaif ;D ;D ;D ;D
Dostałam dzisiaj Poradnik żywienia z Nutricii i próbke mleka Bebiko 2 kaszki ryżowej z owocami lesnymi
anineczka
królowa mrówek :P
No dobra, a czy pani organizator poinformuje nas kiedy zamyka nabor zdjec i kiedy rozwiazanie konkursu "Mister wrzesnia 2005"? ;D ;D ;D
no więc tak, z tymi wyborami to kochane mamy chłopaczków taki mały picuś, ot aby nasze zdjęcia nie były fest monotonne, tematycznie popstrykamy fotki, i tym razem adło na mistera zgrabności, elegancji itd, co nie oznacza, tak mi się zdaje że któremuś czegoś brakuje, wszyscy panowie zajmują top podium, o ile przystąpią do konkurencji, wydaje mi się że fajnie było by pstrykać dzieciakom zdjęcia właśnie wg jakiegoś pomysłu, nie wiem np. piątek pod znakiem beretów, choć to już było, albo bąbel w pieluszce, albo bąbel w kapieli , albo bąbelowskie stópki itd. Jeśli chodzi o zdjęcia Krzyśka to zauważyłam pewną stagnację w doborze tematyki, jedyna zmiana to bodziak... stąd ten pomysł na tematy zdjęć
No... i co Wy na to ?
co do zamknięcia mistera załóżmy że kończymy w czwartek wieczorem, a wtedy do akcji wkroczą miski wrześniowe. ;D
No... i co Wy na to ?
co do zamknięcia mistera załóżmy że kończymy w czwartek wieczorem, a wtedy do akcji wkroczą miski wrześniowe. ;D
M
Melanie
Gość
Aniulka pisze:Dostałam dzisiaj Poradnik żywienia z Nutricii i próbke mleka Bebiko 2 kaszki ryżowej z owocami lesnymi
ooo no właśnie ja dostałam dzisiaj drugi poradnik z Nutricjii
i chciałam Tobie wysłac
w takim razie moge komuś innemu odstąpić
kto chce ?? ;D
Joanka pomysł bombowy
a w czym teraz laski mamy obfotografować?? ;D ;D ;D
ale będzie zabawa
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
piękni ci nasi misterzy a co z naszymi Misskami
reklama
Joanka Łukaszek juz dawno w objęciach Morfeusza!!! Nie widziałam jeszcze wszystkich fotek bo mi komp dzisiaj muli. Neostradka piekna....anineczka chyba miała podobny pomysł do mojego ale jeszcze nie widziałam jej fotek. Jutro kochana, jutro cos wymyslę!!
Podziel się: