reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Roberciku kochany przyjmij zyczonka za posrednictwem mamy
duzo zdrowka i usmiechu, z okazjo kolejnego miechu ;D
Milenka i Ineczka

gabi22 pisze:
ale miałm dzisiaj nocke

Mikołajek obudził sie o 1 na karmienie i przygotowałam mu to mleko Bebiko omeno 2(200ml). Synuś z przymusem wypił tylko 60 i zaczoł strasznie wymiotować, wcale mu się nie dziwie bo to mliko jest taka w smaku pskudne, ze ja bym za żadne skarby tego świństwa nie wypiła. Efekt tego wszystkiego był taki ze Mikołajem o 2 w nocy chyba głodny zasnoł i obudził sie pare minut po 8 a ja szybciutko poszłam po mleko i kupiłam mu Bebiko 2.

Cała puszka mleka za 23 zł pojdzie do śmieci.

no tak Gabi to nie fajnie :( :( :(

Robi rośnij ładnie mamusi, uśmiechaj sie dużo i kochaj swoją rodzinkę
dużo zdrówka życzy Paris z mamuchą :-* :-* :-*

v7.jpg

wielki buziak dla Robercika od Majki i ciotki Beaty

Robiemu życzę conajmniej tyle urody co jego piłkarskiemu imiennikowi.
No a wrześniowi chłopcy się nie popisali , oj nie. Więc ogłaszam od jutra Misski wrześniwe, do dzieła, strój obowiązkowo odlotowy, może być tropem Anineczki topless ;)

reklama
Joanka następnym razem napewno dopiszemy! dzisiaj nie było czasu... dużo na głowie a i Łuki nie nadawał się na modela ze względu na wychodzące zebole....

Do góry