Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Dla Robercika z okazji czteromiesięcznicy zdrowia szczęścia i słodyczy Julka z mamą zyczy :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gabi22 pisze:ale miałm dzisiaj nocke
Mikołajek obudził sie o 1 na karmienie i przygotowałam mu to mleko Bebiko omeno 2(200ml). Synuś z przymusem wypił tylko 60 i zaczoł strasznie wymiotować, wcale mu się nie dziwie bo to mliko jest taka w smaku pskudne, ze ja bym za żadne skarby tego świństwa nie wypiła. Efekt tego wszystkiego był taki ze Mikołajem o 2 w nocy chyba głodny zasnoł i obudził sie pare minut po 8 a ja szybciutko poszłam po mleko i kupiłam mu Bebiko 2.
Cała puszka mleka za 23 zł pojdzie do śmieci.
kangurki pisze:a wczoraj bylismy wieczorem na zakupach w geancie i wygralismy aparat cyfrowyDDDD
co prawda jakis gowniany kodak ale za 666 zl))
bedzie ladny prezent 8)