reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Ptyska po raz drugi proszę Cię o nie komentowanie w galerii

TAM TYLKO WKLEJAMY ZDJĘCIA CO JEST NAPISANE W GALERII NA PIERWSZEJ, DRUGIEJ I KILKU INNYCH STRONACH

ale miałm dzisiaj nocke

Mikołajek obudził sie o 1 na karmienie i przygotowałam mu to mleko Bebiko omeno 2(200ml). Synuś z przymusem wypił tylko 60 i zaczoł strasznie wymiotować, wcale mu się nie dziwie bo to mliko jest taka w smaku pskudne, ze ja bym za żadne skarby tego świństwa nie wypiła. Efekt tego wszystkiego był taki ze Mikołajem o 2 w nocy chyba głodny zasnoł i obudził sie pare minut po 8 a ja szybciutko poszłam po mleko i kupiłam mu Bebiko 2.

Cała puszka mleka za 23 zł pojdzie do śmieci.

my mamy tak samo ze sloikami:)

polowa nowych smakow ktore kupuje Maksowi jemu jakos nie smakuje:)

no a nikt raczej tego nie ruszy wiec ostatnio na jedzenie malego wydaje wiecej niz dla mnie i meza:p

mialo byc cieplo...a jest -11:(

a wczoraj bylismy wieczorem na zakupach w geancie i wygralismy aparat cyfrowy:DDDDD
co prawda jakis gowniany kodak ale za 666 zl:)))

bedzie ladny prezent:D 8)

Cześć dziewczyny! Jeszcze się nie znamy ale bardzo miło mi już Was poznać ;) śliczne macie dzieciaczki :D Wy się już wszystkie pewnie znacie, a ja jestem nowa więc jak coś to proszę pytać a ja Wam na wszystkie pytanka odpowiem :) W galeryjce jest zdjecie Sandry mojej niuni urodziła się siłami natury w 38 tygodniu ciąży i dostała 10 pkt, jestem z niej bardzo dumna.Teraz jednak jest chora na zapalenie oskrzeli dostała juz 15 zastrzyków ale jescze troszke ją trzyma i od dziś podaje jej antybiotyk i jest mi jej strasznie szkoda. Narazie nie wkleiłam jescze żadnego zdjęcia do galeryjki bo jakoś nie mam na to czasu, ale obiecuje, że niedługo to zrobie, a narazie pooglądajcie sobie zdjęcia mojej corci na innej stronce. Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy ;D;D:D:D:D

A tutaj są zdjęcia naszej córci.
http://bobasy.pl/?u=sandrusia&s=86cb4b5430c4a080d200270022b52d5a

Robercik dziekuję za życzenia cioci Aniulce i jej pociechom :D Po raz pierwszy na forum dostał takie życzenia i mamusi było bardzo miło je przeczytać :D
Witaj Martusia . Miło Ciebie poznać. Ja też stosunkowo niedługo biorę czynny udział w forum i dosyć szybko się zaaklimatyzowałam. ;D

reklama
Do góry