reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Sorki Melanie za zmyłke,Aniulka miała cesarke,jednak nie sama. Macie pozdrowionka wszystkie świeże jak poranne bułeczki i całuski od Aniulki!!!

reklama
Ola K. pisze:
Gratulacje dla wszystkich mamuś :):)
Ja chyba będę ostatnia i może nawet dołączę do dziewczyn z października - nic mnie nie bierze, nie mam żadnych przeczuć ani objawów. Ale szczerze mówiąc już mi jakoś tak obojętne, kiedy dzidziuś się urodzi, może za bardzo się niecierpliwiłam już od kilku tygodni ;)

Ola przenosimy się do Październikówkek.

Melanie, dziękuję za miłe słowa i uściski dla Ciebie i prześlicznej Paris! (a nie będziecie mieli kłopotów z rejestracją jej imienia?)

Grooha, a może nam się uda - jeszcze 11 dni września przed nami ;) ;)

ja liczę ,że wyrobie się we wrześniu ;D
też byłam ciekawa jak urodziła Aniulka, dobrze,ze miała cesarke
taki duzy Łukaszek.

grooha1 pisze:
Ola K. pisze:
Gratulacje dla wszystkich mamuś :):)
Ja chyba będę ostatnia i może nawet dołączę do dziewczyn z października - nic mnie nie bierze, nie mam żadnych przeczuć ani objawów. Ale szczerze mówiąc już mi jakoś tak obojętne, kiedy dzidziuś się urodzi, może za bardzo się niecierpliwiłam już od kilku tygodni ;)

Ola przenosimy się do Październikówkek.

ja Wam dam
no no no

wy jesteście rasowe wrześniówki i koniec gadki

Ola
co do imienia naszej córki juz kiedyś pisałam, że tu jest Piolska - kraj wielu możliwości ;) ;D

Melanie, to super z imieniem, bo ja słyszałam jakieś przerażające historie na temat spisów imion w USC i nieugiętych urzędnikach. Co oczywiście jest bez sensu - więc dobrze wiedzieć, że jednak problemów aż takich nie ma. U nas z kolei dyskusja nad imieniem trwa ;)

Jak tam pozostałe mamusie z terminem na dziś i okolice? U mnie nic a nic....
Pozdrawiam!

hej !!
Ola ja tez mam termin na dziś i nic nie słychać ani widac ;D
przestałam sie przejmować- za radą Melanie
kiedys w końcu urodzę ;)( oby we wrześniu)
pozdrawiam
( u Was też tak zimno)

No właśnie, Marta, przecież to już nastąpi bardzo niedługo - szczególnie w porównaniu z tym, jak długo już jesteśmy w ciąży!
U mnie też zimno, fajnie :) Wolę taką pogodę szczerze mówiąc.

U nas też zimno ale świeci słońce okłamując wszystkich, że jest ciepło.

Na termometrze 6 stopni.

Dzisiaj idę do gina a już nie sądziłam, że jeszcze zdążę przed porodem, dobrze, że się zarejestrowałam. Zapytam co robić jak minie termin a tu nic.

reklama
Grooha, mnie gin powiedział, że w tydzień po terminie mam się zgłosić na patologię. Mam jednak nadzieję, że mi się tego uda uniknąć.
Ciekawe, co Tobie powie Twój lekarz.

Do góry