reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
ja tez zawsze tam zagladam i nadziwic sie nie moge, jakie sliczne te Wrzesniowe dzieciaczki ;D ;D ;D

Melanie, zdecydowanie za malo zdjec Paris jest w galerii!

Melanie!!! Urodziłas???????????Jezu gratuluje. Nic nie wiedziałam. Weszłam tu zeby sprawdzic??
Ale zaraz jakim cudem ty juz piszesz?

Nianiu ja byłam juz na drugi dzień po porodzie w domu
a mąż mi baaaardzo pomaga i malutka jest super grzeczna i jakos tak znajduję czas :)

No co Ty Blanus mało ??

Jak to możliwe Melanie że byłas już w domciu zaraz na drugi dzień? U nas obowiązkowo trzy doby musza minąć zanim cie wypiszą u was nie? Jak tak to spoko, tez bym tak chciała.

Melanie serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!
Nie było mnie jakis czas... a tu prosze, Paris juz z Wami ;)
Gratuluje raz jeszcze, tym bardziej ze pamietam jak bardzo niemogłas sie doczekac ;)
Malutka..sliczniutka :)

Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mam  ;D A tym, które jeszcze czekają życzymy cierpliwości  ;)

julia11yk.jpg

Mada kochana ta twoja kruszynka,A mój dalej moje żeberka okopuje :laugh: Ale juz nie długo.Mam nadzieje że szybciutko powklejam zdjęcia mojego maleństwa.

reklama
Pędżcie i korzystajcie z ciepełka jakie nam jeszcze zostało.Ciekawa jestem czy ja zdąrze powozic małego czy będe tylko okna otwierać przy wózku.

Do góry