reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

ja mam być u gina w piątek
ciekawa jestem co mi powie
chyba ,ze urodzę wcześniej
muszę iśc do sklepu
mam nadzieję ,że nikt mnie nie wkurzy bo dobry humor mam od rana

reklama
Ola mi powiedział właśnie to samo. Tydzień po terminie mam się stawić w pełnym rynsztunku na oddziale w szpitalu.

Marta mi też coś humor dopisuje dzisiaj wyjątkowo, trzymam kciuki, żeby ci nie wkurzyli.

Milena u mnie też nic, a właśnie wróciłam od gina.

Ja nie chcę mieć przeterminowanego dzidziusia..... :( :( :( :(

dzięki Grooha, wróciłam w dobrym humorze
nikt mnie nic nie pytał ;D
zrobiłam obiadek i czekam na Igora
zaraz ma wrócić ze szkoły

mi sie nie uśmiecha iść do szpitala bez żadnych objawów
mam wstręt do szpitali
i nie chce tam być za długo
ale co zrobie
daje sobie czas do piątku ;)

Marta to tak samo jak ja z tymi szpitalami.
Mam tam iść i powiedzieć, że co?
Żeby mi go już wyjęli bo sam nie chce wyleźć?

U mnie obiad robi mama.
A ja pójdę sobie może podrzemać.
Ale najpierw poprzeglądam jeszcze sklepy w necie takie dzidziusiowe.

Laski mnie tez już sie ściga chodzić z tym brzusiem,ale kiedyś przcież nastapi ten dzień.Głowy do góry!!!! Jeszcze 10 dni września zostało!!!! :)

Dziewczyny wiem co przechodzicie bo sama siedziałam jak na szpilkach ale już lada chwila i maleństwa w ramionach ;)

ANIULKA WIELKIE BUZIAKI dla MAMUSI!!! Ale robi wrazenie wielkosc Twojego Synusia  ;D  ;D  ;D szczeka mi opadla!
Monostwa zdroweczka, spiacego Maluszka, spokojnych nocy, szybkiego gojenia i WSZYSTKIEGO CZEGO ZAPRAGNIESZ!
Brawa dla Ciebie!

Ja teraz tesknie za brzusiem... zaczelam normalnie pracowac i padam na twarz :(
Takze Kochane Brzuchatki wykorzystajcie ostatnie wolne chwile i leniuchujcie ;)

Wlasnie wyekspediowalam Dziadkow na spacer z Arisa - bo terminy mnie cisna :(
az sie glupio czuje nie majac jej przy sobie w lozeczku :( ::) :mad:

reklama
Do góry