reklama
M
Melanie
Gość
aniabania to te angielskie dzieci działają na te kropelki, że mają tylko jeden rodzaj :
niech córeczki zdrowieją
Aniulka teraz to my tylko czekamy na foty Łukaszka rekordzisty - ale jestem ciekawa jak on wygląda - czy jest podobny do brata?
gratuluję, ściskam i ciesze się niesamowicie
niech córeczki zdrowieją
Aniulka teraz to my tylko czekamy na foty Łukaszka rekordzisty - ale jestem ciekawa jak on wygląda - czy jest podobny do brata?
gratuluję, ściskam i ciesze się niesamowicie
Gratulacje dla wszystkich mamuś
Ja chyba będę ostatnia i może nawet dołączę do dziewczyn z października - nic mnie nie bierze, nie mam żadnych przeczuć ani objawów. Ale szczerze mówiąc już mi jakoś tak obojętne, kiedy dzidziuś się urodzi, może za bardzo się niecierpliwiłam już od kilku tygodni
Ja chyba będę ostatnia i może nawet dołączę do dziewczyn z października - nic mnie nie bierze, nie mam żadnych przeczuć ani objawów. Ale szczerze mówiąc już mi jakoś tak obojętne, kiedy dzidziuś się urodzi, może za bardzo się niecierpliwiłam już od kilku tygodni
M
Melanie
Gość
Ola najlepiej jest poprostu wrzucic na luz i delektować sie ostatnimi dniami ciąży - nie zwracając uwagi na przeciwności
Hej!!! Ja dopiero teraz przeczytałam smsa od Aniulki bo miałam rozładowana komórke.A jednak dała rade sama,
Aniulka Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie i Łukaszka no i oczywiście dla całej twojej rodzinki!!!!
Duzy ten twój chłopaczek i podziwiam cie że dałaś rade sama go urodzić.Wracaj szybko do kondycji i na forum!!
Wielkie gratulacje i moc życzeń także dla Siwaska!!!!
W ogóle jak widze te wszystkie cudowne twarzyczki to ja juz sie tez nie moge doczekać ;D
Aniulka Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie i Łukaszka no i oczywiście dla całej twojej rodzinki!!!!
Duzy ten twój chłopaczek i podziwiam cie że dałaś rade sama go urodzić.Wracaj szybko do kondycji i na forum!!
Wielkie gratulacje i moc życzeń także dla Siwaska!!!!
W ogóle jak widze te wszystkie cudowne twarzyczki to ja juz sie tez nie moge doczekać ;D
reklama
M
Melanie
Gość
jak to??
sama?????????????
Beacia żartujesz chyba
sama?????????????
Beacia żartujesz chyba
Podziel się: