reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Filip przesypia w nocy 6 godzin w swoim łóżeczku. A smokiem pluje. No ale ma też fazy marudzenia. Choć nie jest histeryczny. Powoli zaczynam się wysypiać.

Pozdr

reklama
Anik to zazdroszcze. Moja mala jeszcze nie przespała 6 godzin ciągiem. Najwyzej 3 godzinki. Ale teraz powoli ten czas sie wydłuża.

Maks ma juz co prawda 2 miesiace, ale jeszcze niedawno przespal 7 godzin ciagiem:)
teraz w nocy budzi sie ok 4 na jedzenie i spi do 9
za to w dzien prawie wcale nie spi-oglada tv, rozmawia i uwielbia sluchac:)
lubi tez spac w lozku mamy i taty, ale raczej zadko mu sie to udaje-najwyzej nad ranem jak juz przysypiam karmiac go

Kubuś nie lubi smoka bo nie leci z niego mleko ::)
Co do spania to bywa różnie budzi się co dwie,trzy godziny no czasem cztery ale nie płacze bardzo nawcina sie i dalej w kimę ;D
Łózko mamy i taty też lubi ale staram się go za bardzo nie przyzwyczaić chociaż nie powiem że niemogę się opanować i zabieram często do nas ::) :)

Nasza Natalka już w dzień jest coraz bardziej aktywna. Śpi nadal dużo ale też i sporo czuwa i wymaga zainteresowania się nią. Czekamy z niecierpliwością aż zacznie widzieć bardziej wyraźnie.

Melanie [/colorGratulacje przeslicznej corki ;D
Qrcze, znowu sporo przegapilam, a tak staralam sie sledzic uwaznie "przebieg" Twoich skurczy ;D

My od dwoch dni walczymy z zapchanymi noskami :mad: maluchy nie chca jesc i dra sie w nieboglosy. Wcale im sie nie dziwie. Wlasnie wyczekuje dostawy kropelek do noska z Polski, mam nadzieje, ze pomoga. Tutaj stosuja tylko jeden rodzaj kropli, ktore, za cholerke, nie pomagaja :(

Ciocia Aniulka urodziła dzisiaj o 8.43 Łukaszka :D :D :D: - waży 4460g dłuuuuuuugi na 61 cm - ja cie nie mogę jaki wielki :laugh:
Ciocja czuje się OK, tylko jest obolała.
Pozdrawia Wszystkich :D

reklama
Aniulka - wielkie gratulacje, dorodnego chłopca masz. Wracajcie szybciutko do domku i wklejajcie zdjęcia. Czekamy na Was.

Do góry