reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Melani śliczniutka ta Wasza Paris. Nie ma co się dziwić urodę odziedziczyła po rodzicach. Czekamy na więcej zdjęć.

Melanie jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE!!! Paris jest SLICZNA!!! Ten nosek i usteczka - sama slodycz! ;D ;D ;D
Ciesze sie, ze tak szybko Ci poszlo :)
Zdaj relacje, jak bylo?
Wracaj szybko do siebie i WIECEJ FOTEK!!!

buziaki od Arisy :-* :-* :-*

Winia piekne fotki :) bardzo podoba mi sie to ze smokiem ;)
wlasnie sobie przypomnialam - dzieki Twoim zdjeciom - zeby przelozyc Mala na brzusio, niech cwiczy miesnie grzbietu.
Musze czekac az zasnie, bo inaczej sie wscieka ::) ;)

Ja swoją mała połozyłam pierwszy raz na brzuszku jak była senna. Dałam jej smoka i tak usnela. Oczywiscie musiałam jej ciągle pilnować. Ale od tej pory lubi sobie poleżeć na brzuszku a szczególnie na taty brzuszku ;D

Na poczatku byłam przeciwna smokowi ale potem bardzo szybko zmieniłam zdanie ;D ;D
To genialny wynalazek. :-[

Winia - ze smokiem dokladnie tak, jak my :)
kiedy jej pierwszy raz dalismy, odczulam to jak osobista porazke, ale teraz sie ciesze... jak jest zdenerwowana, albo przy zasypianiu pociumka sobie troche, potem sama wypluwa, wiec jestem spokojna, bo nie spi ze smokiem. A wole smoczek niz ssanie paluszkow :)

Tak racja ja też wole smoka niz ssanie paluszków albo pieluszki. Bo i to juz się nam trafiło. Tylko z tym spanie to juz jest coraz gorzej. Na początku zasypiała jak aniołek a teraz to jej wiecej czasu zabiera. A w nocy jak spi z nami jest ok a jak tylko po cichutku ją odłożę do łóżeczka to mementalnie oczka otwiera. I koniec spania. Nie wiem jak ja przestawić aby w swoim łóżeczku spała???? Może masz na to jakieś rozwiązanie?

reklama
Do góry