reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Aniulka jaka Łukaszek ma piekna oprawe oczu
robia mu sie takie same brwi jak u Kuby ::)

kociak Twoja martynka to istny aniolaek, moja jak nie spi to nie mozna jej zrobic zdjecia bo wszystkie zruszone ;D

Paris ma swietna stylistke w domu ;D

reklama
lukaszek wygląda na tym zdjeciu jakby miał z pół roczku :) jaką ładną ma karnacje :) na prawde niezła partia z niego wyrośnie...Aniulka a chodzisz czasem na zawody zużlowe?? bo wiem że w twoim mieście jest popularny ( mam paru znajomych z leszna). nie boisz sie że twoje chłopaki będą chciały jeździc? bo tam u was to prawie wszsytkie chłopaki chcą??jejku bo ja tak sie boję takich sportów :-[ :-[
jak tak czytam to co napisałam to sobie myśle że ze mnie niezła panikara ::) ;D

Siwasku ja osobiście nie chodzę ale mój mąż chodzi i Kubę czasem tez zabiera. Kuba raczej na żużlowca nie wyrośnie bo on się wszystkiego boi i mówi ze na stadionie jest za duzy hałas. Na żużel daje sie wyciągnąć tylko wtedy gdy idzie znajomy z córką, rówieśnicą Kuby. A Łukasz to dopiero się okaże co z niego za ziółko. Mam nadzieję że nie zamarzy mu się być żużlowcem a jak tak to młotkami z głowy mu to będziemy wybijać. ;D ;D ;)

Może mamy jakichś wspólnych znajomych i o tym nie wiemy??? Leszno jest niewielkie i większość młodych się zna jak nie osobiście to przynajmniej z widzenia. :)

siwasek to pewnie mój rówieśnik i na sto procent się widzieliśmy kiedyś.

Kociak ale Martyna miała sesję no no no I taka spokojna a Ty wciąż narzekasz.... ;)

Koreczek Daria słodko się smieje a mama ma niezły look na córeczkę ;D ;D

reklama
Do góry