jutro wybieramy się na szczepienie a ja cały czas się zastanawiam czy szczepić Rozi szczepionką 6w1. no bo czy to dobrze naraz tyle szczepionek??? jak taki malusi organizm da im radę??? naczytałam się różnych rzeczy dobrych i złych o tej szczepionce i nie wiem.
reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
no my za 1,5 godzinki kolejne zastrzyk w pupcie :-[
M
Melanie
Gość
Rusalka lece fotki oglądać
może urodzisz w moje urodziny ;D 3 czerwca ;D
Koreczek buziaki dla małej odważnej Dariuni
Tunia Ja tam wole szepionki skojażone
wolę za dużo nie czytac na ten temat, bo ogłupieje
Koreczek buziaki dla małej odważnej Dariuni
Tunia Ja tam wole szepionki skojażone
wolę za dużo nie czytac na ten temat, bo ogłupieje
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
jescze tylko 9 piknieć w pupke tylko ona jest tak mała ze nie wiem gdzie ją będą kuli
Koreczek, co jest maleńkiej ??? To nic że dupeczkę jej kłują. My bylismy w szpitalu i to dopiero było jedno wielkie kłucie.
Powiedziałam sobie że jeśli choroba pozwoli na to będziemy się w przyszłości leczyć w domu. Kłucie w szpitalnym leczeniu to bułeczka na śniadanie...Fuj, z daaaaaalaaaa od szpitalaaaaa.
Maleńkiej życzę dużo zdróweczka, wiem co mówię, bo sama się borykam z Krzysia choróbskami. Na szczęście mamy się komu wygadać.
Tunia, a my to nie wiem czy w peirwszym roku się zaszczepimy...Ciągle coś wyskakuje...To siuśki, to paluszek, to torbiel, kurza twarz...
Melanie, Paris powinna reklamować ciuszki dla bobasków. Jest przecudna. No i dziękujemy za te 3 kilo buziaków, aż Krzysia powaliło z nóg.
Ścięło go tak że padł i zasnął ;D Kręć jak najwięcej filmów. Na razie to takie niby nic, ale za rok jak będziesz oglądać dwumiesięczną Pairskę to padniesz. Przerabialiśmy to z Majką. Chociaż nic nie pobije filmików z pierwszych spacerkó na własnych nóżkach. Pijok taki był z Majki że hej. Kołysała się i zataczałą na wszystkie strony, a pingwin przy niej to symbol sztywnego chodzenia...
A sama Majka nie ma lepszej frajdy jak oglądanie swoich kaset z o taaaaak dalekiej przeszłości.
Powiedziałam sobie że jeśli choroba pozwoli na to będziemy się w przyszłości leczyć w domu. Kłucie w szpitalnym leczeniu to bułeczka na śniadanie...Fuj, z daaaaaalaaaa od szpitalaaaaa.
Maleńkiej życzę dużo zdróweczka, wiem co mówię, bo sama się borykam z Krzysia choróbskami. Na szczęście mamy się komu wygadać.
Tunia, a my to nie wiem czy w peirwszym roku się zaszczepimy...Ciągle coś wyskakuje...To siuśki, to paluszek, to torbiel, kurza twarz...
Melanie, Paris powinna reklamować ciuszki dla bobasków. Jest przecudna. No i dziękujemy za te 3 kilo buziaków, aż Krzysia powaliło z nóg.
Ścięło go tak że padł i zasnął ;D Kręć jak najwięcej filmów. Na razie to takie niby nic, ale za rok jak będziesz oglądać dwumiesięczną Pairskę to padniesz. Przerabialiśmy to z Majką. Chociaż nic nie pobije filmików z pierwszych spacerkó na własnych nóżkach. Pijok taki był z Majki że hej. Kołysała się i zataczałą na wszystkie strony, a pingwin przy niej to symbol sztywnego chodzenia...
A sama Majka nie ma lepszej frajdy jak oglądanie swoich kaset z o taaaaak dalekiej przeszłości.
M
Melanie
Gość
Joanka no własnie ja tak z tą kamerką, to pomyślałam, że chciałabym Parisce pokazać jak dorośnie
jaka była fajoska i boska
teraz leży w łóżeczku i zjada swoja piąstkę
ja juz nie wiem no
2 cycki puste butelka też i ona dalej zjada swoja łapkę i nie zaśnie aż sie naje
a jak dale jej butelke ponownie to bierze 2 łyki i zasypia
za chwilunie sie budzi i ssie łapkę
wykończy mnie ta dziewczyna
dobre chociaz to, że nie ryczy
tych pierwszych słów i kroczków to wyczekuję jak na szpilkach :
jaka była fajoska i boska
teraz leży w łóżeczku i zjada swoja piąstkę
ja juz nie wiem no
2 cycki puste butelka też i ona dalej zjada swoja łapkę i nie zaśnie aż sie naje
a jak dale jej butelke ponownie to bierze 2 łyki i zasypia
za chwilunie sie budzi i ssie łapkę
wykończy mnie ta dziewczyna
dobre chociaz to, że nie ryczy
tych pierwszych słów i kroczków to wyczekuję jak na szpilkach :
Melanie moja martyna tez tak robi 2 razy pociagnie zasypia budzi sie placze znowu to samo i tak caly czas
a do pierwszych kroczkow mamy jeszcze czas
dziadek martynie kupil super komplecik na mikolaja jutro wam go wkleje
jak nie zapomne
a do pierwszych kroczkow mamy jeszcze czas
dziadek martynie kupil super komplecik na mikolaja jutro wam go wkleje
jak nie zapomne
Wkleiłam dzis aktualną wielkosć brzuszka-o ile wogóle się coś zmieniłMelanie pisze:Rusalka lece fotki oglądać
Melanie -jesli chodzi o ur dzidziusia w Twoje urodzinki- nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała.. byłoby-"po wszystkim" przed obrona....a cioci Melanie np zrobiłabym prezent w ten sposób..hmm?
Uwielbiam oglądac Wasze dzieci..sa juz takie duże- Duuużo zdrowka Wam życzymy- aby spelniały sie wciaz Wasze marzenia..!!!!
reklama
Podziel się: