reklama
W czwartek Natalka miała kontrolną wizytę pediatry. Waga to 5560 g a wzrost 68 cm. No to już szykuję nowe ciuszki na 74 ;D
A tak wogóle to ma na buzi takie krostki. Powiedział, że to nie wysypka. Może się okazać że to atopowe zapalenie skóry i trzeba będzie zmienić mleko...na takie na receptę..
A tak wogóle to ma na buzi takie krostki. Powiedział, że to nie wysypka. Może się okazać że to atopowe zapalenie skóry i trzeba będzie zmienić mleko...na takie na receptę..
Ineczka to mój mąż tak opisał kilka zdjęć.Ineczka pisze:Grooha dopiero teraz dostrzeglam ten zabawny napis na fotce Twojego trojaczka
;D ;D ;D
Winia ja właśnie mojemu małemu daję takie mleko na receptę Nutramigen. Normalnie to kosztuje 30zł, a na receptę połowę.
Nasz Olaf też miał na początku wysypkę na twarzy, a potem to już gorzej, bo nasza pediatra nie rozpoznała od razu skazy białkowej.
Męczyliśmy się z suchą skórką, zaczerwienioną i brzydko się łuszczącą przez ponad miesią, ale wszystko jest już ok.
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
tak dziewczynki mi znuw juz po zastrzyku jeszcze ino 7 ale Daria jest coraz dzielniejsza
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Daria też od czasu do czasu ma wysypke tak na obkoło ust ale nie wiem co to jest czy to ot tego że coś zjadłam chyba bo to ma 1 góra 2 dni i samo znika .
Mama nadzieje ze dobrze myśle
Mama nadzieje ze dobrze myśle
reklama
Winia pisze:Mam nadzieję, że mnie ta skaza białkowa ominie. Grooha po jak długim czasie ta wysypka się zamieniła na gorsze???
Jakieś dwa tygodnie jak dobrze pamiętam.
Oilatum nam pomogło na to "gorsze".
Podziel się: