reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
W czwartek Natalka miała kontrolną wizytę pediatry. Waga to 5560 g a wzrost 68 cm. No to już szykuję nowe ciuszki na 74 ;D
A tak wogóle to ma na buzi takie krostki. Powiedział, że to nie wysypka. Może się okazać że to atopowe zapalenie skóry i trzeba będzie zmienić mleko...na takie na receptę.. :(

Ineczka pisze:
Grooha dopiero teraz dostrzeglam ten zabawny napis na fotce Twojego trojaczka
;D ;D ;D
Ineczka to mój mąż tak opisał kilka zdjęć.

Winia ja właśnie mojemu małemu daję takie mleko na receptę Nutramigen. Normalnie to kosztuje 30zł, a na receptę połowę.
Nasz Olaf też miał na początku wysypkę na twarzy, a potem to już gorzej, bo nasza pediatra nie rozpoznała od razu skazy białkowej.
Męczyliśmy się z suchą skórką, zaczerwienioną i brzydko się łuszczącą przez ponad miesią, ale wszystko jest już ok.

ale mi iga zrobiła dzis w nocy niespodzianke zasnęła o 23ciej i spała do 6stej.szok. ;D ;D ;D pewnie to był incydent, ale i tak sie ciesze, az mam humor lepszy :laugh: :laugh: :laugh:oby wiecej takich incydentów

Aniulka Łukaszek słodziutki jak mama :)
Koreczek Daria świetnie się cieszy ;D
Kociak Martyna ma niezła sesję ze zwierzętami niesamowite :laugh:
Ineczka brakuje zdjęć Milenki ::)

Mam nadzieję, że mnie ta skaza białkowa ominie. Grooha po jak długim czasie ta wysypka się zamieniła na gorsze???

Daria też od czasu do czasu ma wysypke tak na obkoło ust ale nie wiem co to jest czy to ot tego że coś zjadłam chyba bo to ma 1 góra 2 dni i samo znika .
Mama nadzieje ze dobrze myśle

reklama
Do góry